Follow Qiela :)

# KARPET BULU UNTUK DIJUAL / SEWA

Hai, pada sesiapa yang berminat nak beli karpet bulu per-meter, jangan malu-malu untuk enquiries aku ya. Karpet bulu aku ni boleh guna macam-macam tapi mostly ramai B2B guna untuk Diy pelamin sendiri. 
Okey, aku bagitahu details terus lah ye supaya senang.... email untuk beli je...xdek soalan-soalan lain dah. hehee, tapi kalau ada soalan sekalipun....aku sedia menjawab. 

ok, ni details. 

1. Belian Semeter adalah RM35.00MYR ( tak termasuk postage ).

2. Bidangnya (lebar) 60 inci. Lebih kurang 1.5m. Memang size standard stage, so xyah la risau & beli banyak-banyak. Standard 3 meter, kalau stage kecik sikit 2 meter. 

3. Carpet akan diukur dan dipotong setelah payment transacted. NO BOOKING, bukan apa... bila booking pakai mulut je.... susah aku nak percaya. Bila tak jadi ambil, pada siapa lahhh aku nak bagi kan....aku juga yang rugi. 

4. Postage ditentukan oleh Pos Malaysia. Kiranya postage ikut berapa meter yang korang beli la. Lagi banyak meter, lagi berat. Tapi aku rasa tak adalah makan ratus sebab karpet ni bukan berat sgt, lite-lite je :)

5. Bagi yang nak sewa, Boleh COD di Bukit Rangin, Kuantan, Majlis Sukan Pahang Di Dewan SUKPA Berhampiran UIA, atau di Pejabat Tanah Dan Galian Pahang. 

6. Harga Sewaan adalah RM30 + Safety Depo RM50 = RM80.00, Jaga la elok-elok ya... aku dah habis murah kasik sewa ni tau. Kalau rosak atau hilang, aku tak balik modal pun :(

7. Tempoh Sewaan adalah selama 4 ( empat ) hari sahaja. TETAPI bergantung kepada kekosongan Slot. kalau ada orang nak sewa juga pada masa dekat2 tu, kena la pulangkan ya.... kita sama-sama bertimbang rasa & be nice. 

ok, Thankyou.

Anything boleh email : 
syakilla.purple@gmail.com 


Whatsapp : 013-9961889














* Pemilihan warna bergantung kepada STOCK, aku tak boleh janji stock sentiasa ada ya!

hhihi :)
kbye!









5 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

ninest123 said...

michael kors, prada handbags, chanel handbags, oakley sunglasses, air jordan pas cher, nike roshe run, ralph lauren pas cher, ray ban sunglasses, tiffany jewelry, louis vuitton outlet, longchamp outlet, nike air max, burberry, longchamp outlet, tiffany and co, polo ralph lauren outlet, louboutin, ray ban sunglasses, gucci outlet, oakley sunglasses, nike air max, louis vuitton, cheap oakley sunglasses, replica watches, ugg boots, ugg boots, uggs on sale, nike free, replica watches, oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, prada outlet, louis vuitton, sac longchamp, louboutin pas cher, oakley sunglasses, louboutin outlet, christian louboutin outlet, louis vuitton, louboutin shoes, ray ban sunglasses, jordan shoes, tory burch outlet, longchamp, air max, louis vuitton outlet, kate spade outlet, nike outlet, longchamp pas cher, nike free

ninest123 said...

hollister pas cher, north face, ray ban uk, abercrombie and fitch, air force, michael kors, michael kors, michael kors outlet, timberland, michael kors outlet, north face, nike blazer, oakley pas cher, michael kors outlet, nike air max, sac guess, vans pas cher, hollister, nike air max, burberry outlet online, ralph lauren uk, lacoste pas cher, vanessa bruno, new balance pas cher, converse pas cher, coach purses, hogan, true religion jeans, burberry, lululemon, true religion jeans, michael kors outlet, tn pas cher, kate spade handbags, true religion jeans, ray ban pas cher, coach outlet, michael kors, nike free run uk, michael kors, nike roshe, coach outlet, michael kors outlet, mulberry, nike air max, hermes, true religion outlet, replica handbags, ugg boots, ugg boots

ninest123 said...

mac cosmetics, lululemon, ghd, nike air max, longchamp, herve leger, asics running shoes, hollister, new balance, wedding dresses, iphone cases, mont blanc, nike trainers, nike air max, soccer shoes, vans shoes, mcm handbags, ray ban, louboutin, beats by dre, abercrombie and fitch, vans, baseball bats, nfl jerseys, valentino shoes, hollister, north face outlet, hollister, bottega veneta, birkin bag, converse outlet, timberland boots, instyler, north face outlet, giuseppe zanotti, babyliss, soccer jerseys, oakley, lancel, p90x workout, ralph lauren, insanity workout, gucci, nike huarache, chi flat iron, celine handbags, nike roshe, reebok shoes, ferragamo shoes, jimmy choo shoes

ninest123 said...

supra shoes, karen millen, sac louis vuitton pas cher, canada goose outlet, swarovski, moncler, moncler, canada goose outlet, pandora jewelry, canada goose, moncler, toms shoes, coach outlet, hollister, louis vuitton, canada goose, louis vuitton, canada goose, juicy couture outlet, moncler, thomas sabo, pandora charms, ugg,ugg australia,ugg italia, doudoune canada goose, links of london, juicy couture outlet, moncler, louis vuitton, wedding dresses, montre pas cher, bottes ugg, ugg pas cher, swarovski crystal, louis vuitton, moncler, moncler, moncler outlet, marc jacobs, canada goose, ugg boots uk, pandora jewelry, ugg,uggs,uggs canada, pandora charms, canada goose uk, replica watches