Follow Qiela :)

Fesyen Terkini

Harini dah kira-kira nak masuk bulan March dah. 2014 berlalu dengan sendu dan dalam pada masa yang sama kita sudah mula lihat banyak koleksi fesyen untuk wanita muncul memeriahkan calendar 2015. 

Pernah Shopping dekat ZALORA tak? 
Servis Cepat, 
Baju Cantik
Murah,
Cantik,
Cantik Lagi. 
apa lagi?
Cantik?

 Jadi apakah agaknya latest ladies fashion trends for 2015? Daripada apa yang dilihat masih ada trend pakaian wanita terkini untuk tahun lalu menjadi pilihan bagi musim ini tetapi dengan gaya baru yang cukup menarik. Jom kita lihat!

Peplum Dress mencuri perhatian untuk musim yang lalu namun bagi tahun ini ia diramalkan akan terus popular bersama pilihan rekaan stylish. Baju gaun wanita yang merupakan pilihan terbaik untuk gaya klasik penuh glamor.

FAZURA, OMG, FAZURA pakai peplum dress!!!
Structured Crop Top memberikan bentuk square yang sempurna pada bahagian pinggang. Top ini mampu dipadankan dengan hampir apa sahaja women bottom seperti women pants dan skirt wanita.

oh Izara!! OMG, Izara <3 <3 <3Pre-knotted top labuh memberikan sentuhan lembut dengan stail baru yang cukup elegan. Ianya menyerlahkan bahagian pinggang dan cukup cantik untuk dibiarkan begitu sahaja tanpa anda perlu tuck in. 
Boyfriend jean mungkin bakal menggantikan trend skinny jeans. Jika anda mahu terus gayakan stail terbaru yang sedang hangat maka ini adalah seluar wanita yang anda harus dapatkan untuk tahun ini!

KHLOEEEEEEE!! i LOVE YOUUUUUUUCetakan pop-art hadir dengan rangkaian corak tropical yang menyerlah sehinggalah ke duo-tone serta grafik komik yang menarik. Pilihan terbaik pakaian wanita terkini yang anda wajib dapatkan untuk tampil menyerlah.


SEMUA JENIS BAJU NI TERDAPAT DI ZALORA

CEPAT SERBUUUUUU ;)
No comments: