Follow Qiela :)

Cepatnya masa berlalu...



From this, TURN TO ------



THIS!!!!!!!! 
SubahanaAllah!!!! tak ada apa yang mampu diungkapkan selain daripada Alhamdulillah kerana diberi anak yang sihat, comel, banyak keletah dan mengada-ngada ni....walaupun kita selalu gaduh, tapi ibu promise..ill be a good mother!trust me!

Inas now dah started solid foods, suka mintak-mintak makanan kalau ibu ayah makan, selalu gaduh kalau tak bagi...dah naik walker & makin laju... asal bangun tidur sengih, asal main auuucak pun sengih memanjang. Inas suka berdukung/berpegang...now dah tak kuat menangis macam dulu...Syukur---syukur...dah behave sangat. Agak-agak boleh dah Inas ni jadi kakak...Eh ;p

Next week, nak bawak inas pergi vacation, naik AA...ibu tak tauuuuuu la macam mana nanti, harap tak pengsan...
Guys, wish me luck! 

1 comment:

Mawar said...

cepat je kan dah besar? hehe.. i pun nanti bulan feb nak balik KL bercuti tapi tak tau la mcm mana dgn baby nanti.. huhu. good luck dear! let me know how u handle her in the flight, bagi tips kat i hehe