Follow Qiela :)

FISHER PRICE ROCKER - RM175 Only



 FISHER PRICE ROCKER BIRU



FISHER PRICE ROCKER HIJAU

* * * * * *  * * * *  * * * * *  * * *  * * * *

Warna Pilihan :
HIJAU
 BIRU

- Biru - Hanging toys ada music
- Hijau - Hanging toys takada music
- Both colour boleh vibrate
- Bodypart separuh plastik separuh besi
- Masa order, bgtau je nak colour apa

Aku tak reti sangat nak promote, ni kawan aku punya bisnes. aku tak markup atau ape-apa. kawan aku ni pun bisnes suka-suka je pun... 

Selain rocker, dia ada jual almari baby yg comel....food warmer, termos cartoon, almari warna pink bunga-bunga untuk girl...untuk boy gambar zirafah, lion, etc etc. Pool yang besarrrr gila pun ada, ready for installments! aku rasa, kalau ramai yg email aku... aku suh korang add FB dia je nanti. hahaha. Okey, okey. TQ! 


HARGA : RM175/BOX include postage!
** Boleh bayar secara installments, email untuk futher deal. 
syakilla.purple@gmail.com

------------------------

It starts out as an infant seat or rocker with a low-profile frame, very appropriate for newborns. Then, as your child grows, you can easily convert this portable rocker to an infant seat to add interactive toy play. Then, make it a toddler rocker.

Flip out the kickstand to convert it from a rocker to a stationary seat for older babies or toddlers. The Newborn-to-Toddler Portable Rocker folds easily and has a built-in handle, so it can go wherever you and baby do! Requires 1 “D” alkaline battery (not included).

Maximum Weight: 40 lbs. (18 kg)

Developmental Guidelines: Use the portable rocker’s upright position only when your child has developed enough upper body control to sit without leaning forward.

Better for Mom...
- Enjoy years of use with this portable rocker—from infancy to 40 pounds!
- Convenient space for feeding baby
- So portable!
- Machine-washable pad makes cleaning this rocker a breeze!

Better for Baby...
- Calming vibrations and gentle rocking motion help comfort and soothe baby.
- Versatile seat angles add comfort for different age babies, from infants to toddlers!
- Bright colors and patterns stimulate your infant's visual sense








2 comments:

hdsykn said...

Salam, macam interested je ni. Installment boleh bape kali tu? hehhe

Qiela said...

installment depend lah, sy pun beli jugak. 3x bayar. hhuhu.