Follow Qiela :)

Had a big crush





Lately i had a big crush dekat semua perempuan-perempuan cantik. I pun tak tahu kenapa...macam, suka sangat tengok sampai sanggup google thos images & buat wallpaper, tenung lama-lama and guess what... i thought what ifffff imma men,,, and what would i do to them.
Grrrrrrr, stupid imagnination...& Oh! please.im not that pervert. 

In my case, i just thought maybe my baby loves them too much. 

***

Oh and yes, i terpaksa refer dekat pakar due to my baby weight. Seriously mula-mula macam taknak ambik kisah sangat. yelah, bagi i...canggih sangat keeee mesin tu sampai boleh estimate my baby weight. Tapi bila dah 2 months routine checkup & the result still the sama..my baby not growth well... so, ive decide pergi je dekat pakar. Hubs worry to much and buat i rasa sikit bersalah... ( he keeps blaming on me, thats why ) Oh men. please. Hope its nothing. 

bila dah jadi macam ni, baru laaaaa terrrrajin, terrrrrbukak hati nak makan supplements, minum susu and makan all those vitamins yang klinik bagi. Setiap pagi, rasa macam penagih je... ubat berbiji-biji kena telan & minum susu. Tapi i prefer more to strawbery dutch lady. Tak boleh telan pure susu lembu tu. rasa macam isap tetek lembu. hahaha.

oh okey. i just had a bad day today. so, banyak sikit bebel. 
and yes, i miss my night sleep. i just had an chronic isominia, sucks.





2 comments:

SOULMATE is said...

Sma mcm me...stawbery n coklat je leh telan..tp.i minum hl dear...

wawan said...

Hopefully dapat baby secantik Fazura. Kellessss ^^