Follow Qiela :)

Hantaran : Perempuan - Lelaki



Fruits - Apple merah + tiba-tiba tambah strawbery, sebab ada kawan datang dari Cameron Highlands, ;) Dapat banyak, so,  letak sikit la. 


Shirts @ Parkson, ( Lupa Jenama )


Wallet + Belt @ Sogo ( Polo )


Shoes @ Kompleks Teruntum ( Piere Cardin )


Ice-Cream Cake @ Sungai Wang


Watch, Casio Edifice Red Bull @ Mega Mall Kuantan


Sirih Junjung Done By My Bestfriend ;) 


Set Dashing @ Mydin


Chocolate @ Langkawi  + Cookies ( ECM, Kuantan )  

Actually, first draft..... Hantaran semuanya guna bunga plastik je..beli pun tak mahal lansung. Sejambak dalam RM1.80-RM2.00 macam tulah, dekat Small Garden..Then...tiba-tiba nak dekat-dekat majlis...kawan tepuk tampar dekat ofis ni cuit bahu..ask me..about my hantaran. So..cerita jelah...hantaran biasa je..bunga murah.....niat nak pakai fresh flower tapi...kat sini (@Kuantan) adalah mahal yang tak masuk akal. Setangkai rose adalah dalam RM2.00 macam tulah. && merah lebih mahal...dah, mampu kau? harapan jelah.

Tapi tiba-tiba rezeki nak kawen kot, dia ada contact person yang kerja dekat Cameron tu.Setiap minggu turun Kuantan && boleh bagi harga palinggg murah. So...apa lagi.
*mata bersinar*

Terus oder, dalam 20katon macam tu. Haruslah happy, baby breath dalam 5-6 katon macam tulah.... harusah  puas hati dan excited tak terkata. 
tapiiiii...tentulah kelam kabut sebab kalau hantaran fresh flower, dah tentu-tentu kena buat last minute. 
phew~ 

Oh, btw..i'm renting out all my bantal hantaran... 8 set...7 petak, 1 bulat.... 
( untuk sirih junjung tak guna bantal )
email me for more : syakilla.purple@gmail.com
no worries, tak mahal.
aku dulu pun pernah nak jadi bride, && memang lah suka barang murah ni ;) 







No comments: