Follow Qiela :)

Paling annoying bila nak comment belog orang


Baru tiba-tiba rasa nak komen post orang, semangat nak bertanya seribu patah soalan.......dah taip 999 patah perkataan, 
 tiba-tiba bila kelik post comment, keluar ni....





Lebih bertambah tambah tambahhhh annoying bila keluar ni!!!!

.

.

.




please, aku tak boleh behave dekat tempat orang! tak bolehhh, can oo not! 



10 comments:

cik mah said...

aaala qiela..kadang2 malas jg nk comment sbb tu...last2 comment tersimpan je dlm hati...hehehe

Syazlina Khairuddin said...

selalu jumpa jgk blog mcm nie..tp selalu refresh2 code tu smpai dpt yg senang punya..hihi

S.U.R.I.A. said...

penah terpikir gak nk wat entry ni..
pelis.delete benda tuu..xsuka gakk..
kdg2 try 3x...pastu sokmo salh....last2..click X kt atas tu..hahhahahha

xuelia said...

haha..betul2..tensi btul bile ade mende neh!

Boo said...

Assalamualaikum..
hahhaa kelakar entri ni.
tu pasal susah nak dapat followers..

Qiela said...

kan macam dah jadi satu pekerjaan yang lain? kena refresh2...

.:shura shushi:. said...

Kan..! Kan..! Annoying

**Lagi 15 hari awak mahu kahwin :)) how preparation? nervous :))

Qiela said...

nervOOOOUUssssss!! ;) hhhaha.

Qiela said...

boo : hhaha, kan. annoying. sila disable k.

Mawar Fadzil said...

alamak i terasa. i dont remember kalau my comments ada bende alah ni tak!