Follow Qiela :)

Currently,

MashaAllah, Malas nya nak update. Since ive got only 18days left. Memang mood sangat kelaut la wei... hahaha. bertambah-tambah malas, bila tak ada gambar nak upload....HUH.

Okey, last week....aku tak banyak projek pun, tapi...semua doing good... starting from teman betterhalf beli sejadah + top up untuk goodies yang mana-mana tak cukup. Dan haruslah penat!! sebab betterhalf asyik la bagi kawan-kawan dia kad jemputan byhand, so memang lah penat kan,,kena drive, kena tunggu, kena jumpa dan kena borak.....adoyai. Penat hokey kawen-kawen ni..like seriously. Lepastu, rasa macam....tak bestnye hoi! kawen lepas raya...sebab memang lah penat, dan semua benda pun nak buat sangat terhad. termasuk lah bila tiba-tiba...... mulut kena ulcer,,, :( sakit maha hebat okey. kepada yang belum kena, banyakkan minum air dan jangan biar badan panas-panas. huh. sebab kalau dah kena, rasa macam.......nyesalnye oi, tak minum air satu gelen!

FYI, bila dah kena ulcer/mulut pecah ni....sakitnyeeee kaw-kaw ye! makan benda panas, sejuk..semuanye rasa menyengat! 

Bagitahu betterhalf, kite dah macam tak ada mood nak update belog, since..dah nak dekat kawen..mcam tak bestnye nak update semua progress...hahaha.

tapi, dia jawab balikkk.....Ala, dah ada BB...asik main FB, main games, tweet itu ini, memang la tak ada masa. hahaha. 

kenapa ada BB? dah guna bb ke?
Ha ah, dah guna BB......tiba-tiba macam malas pulak nak letak atas dulang since...kawan-kawan kata bahaya sekarang ni, letak barang mahal-mahal. takut kena curi. tsk. betterhalf pun macam tiba-tiba suruh guna terus je.. kesian kot, sebab tengok tunang macam selok sangat guna,. HAHAH, tengah makan pun, boleh lagi update facebook. ye ye, macam anti social kan...tapi tak pun...dulu masa aku takdak BB, aku boleh idup lagi k! hahaha.

Oh okey...memang tak ada apa dah nak update. byebye! :)

1 comment:

ciksusu said...

hehe..sama la kte dh pakai pon fon baru :P
padahal lg 3 bulan ni..hehe
atas dulang letak kotak je ;)
selamat pon selamat..ehe