Follow Qiela :)

Assalamualaikum ( 24 hari )

Bissmillahhirohmannirrahim,

Tiada nikmat yang harus kudustakan, Alhamdulillah, since last post aku duk membebel itu ini pasal masalah yang tiba-tiba datang....MashaAllah, hebatnya kuasa Allah SWT, dalam masa 2-3 hari ni, aku dapat banyak feedback dan lasssstt sekali dapat result, yang orang tu ( event yang double date tu ) awalkan wedding dia pada 31 Ogos (Jumaat)  which is jatuh pada hari nikah aku. Yeppppppi!

So, aku dah takdak stress mana dah. happy kemain, tapi tetap rasa sedikit guilty..kesiannya orang tu kan...kena liquid tarikh. tapi.........sebelum ni aku ada call pihak Taman Pertanian, dan bagitahu, aku dan betterhalf dah tak kisah. Nak gaduh, nak bising pun...benda dah jadi. Mereka pun dah print kad jemputan,  Makanya.....kami berdua redha....cewah!

tapi, boleh consider good news lah kan...bila orang tu reply balik...cakap...pihak yang satu lagi tu awalkan wedding mereka. Alhamdulillah, dah tak gundah gulana lagi! .... mujur card diorang dalam 100pcs, dan tetamu pun dalam 100++, so......tak penat kot? nak liquid tarikh majlis kan?

I hopee, orang tu..bukan readers dalam ni :) 

Syukur. family betterhalf pun.....dah suka sangat, lega la sikit, so ive decide Sabtu ni....nak buat appoiment dengan semua vendor...dan bincang balik!! dup daps dup daps. Harap-harap lah dah tiada badai melanda lagi, ataupun gerimis mengundang. Sebab memang dah tak mampuuuuuu lagi dah nak hadap semua ni lagi.

But, still ada masalah sikit-sikit lagi. Pasal alas meja, sarung kerusi, blablabla........alas meja....okey, alas meja tu masalah kritikal sikit. Tu sebut banyak kali...Tsk. 

To all Brides-to-Be, selalu selalu lah update dengan vendor. It A MUST!! biolah depa kata kite selok ke? over ke? asalkan majlis kita tiada masalah. Macam contoh, lepas je kes Taman ni... aku call Photographer aku...

Me : A.long...amacam? 31-1 ni....ada apa-apa masalah tak?
Him : Hah, kooo....jadi ke? aku ingat tak jadi?
Me : GILA TAK JADI???!!


*click untuk tumbesaran*
Anda Semua Dijemput Hadir :) 

5 comments:

ciksusu said...

mmg kena selalu update sbb dorg mcm kte gak kan selalu lupe..hehe..gutlak ye ;)

n selamat pengantin baru ! ;D

anaztasias nora aira said...

memang double check up ! wajib :)

cik chinta said...

mmg kn igtkn sllu. btw, smga mjlis bejalan lncar (:

Boo said...

kita doakan majlis awak sempurna :)

Anonymous said...

Awk.. kt pun akan kahwin kat taman pertanian kuantan. kt tgh risau pasal map la.. leh tlg email-kan copy map x? Email kita LittleLily2010@gmail.com. hrp awk dpt tlg.. terima kasih