Follow Qiela :)

3 hari lagi.....

Selasa, Rabu & Khamis ..... left....Jumat akan kedengaran lafaz terhebat dalam hidup, Aku terima nikahnya......

Hows everything? This entri cud be my last entri sebelum menjadi isteri kepada tunang saya sekarang, hahahaaa..kinda awkward bila tiba-tiba entri sekarang dah mula sebut 'suami'...aku dah mula bercuti mulai pada hari esok ( Selasa ) hingga lah pada hari pernikahan aku pada 31Ogos dan berlanjutan pada hari majlis  besar aku  pada 1Sept dan berterusanlah hingga seminggu selepas itu. 

LAMA TAK?

Tapi i hopeeeeeeeee, tak kot. Sebab aku nak jugak publish satu entri sebelum kehidupan aku totally berubah lepas ni. Tak boleh promised, tapi i will....inshaAllah.....Doakan aku dan bakal suami yang terbaik dan sentiasa yang baik-baik je. Doakan everything doing fine, doakan yang good good jelah cerita dia. 

Soooooo, pada 29Ogos 2012 Rabu, akan teman tunang buat facial  same goes to me tapi bukan facial! Tak tahu kenapa hati rasa macam.......takut pulak nak buat facial insted of.... tak perlu pun sebenarnya. Mungkin risau kalau kalau muka nanti naik jerawat....:( so, tak nak lah ambik risiko, cud be worst. 

Package yang aku ambik banyak, tapi aku cuma pilih body scrub + body whitening dan mandi susu. Tunang buat facial.... Pada asalnya aku nak ambik mandi bunga, kata nak naikkan seri wajah, tapi tengok pada keadaan dan masa dulu lah . Tengok poket gak. eheheee,,,, 

Kalau brides pahang rasa nak buat jugak, boleh try dekat Kompleks Teruntum berhadapan AVON Ground Floor... Butik Kecantikan Nora, Servis okey la,Not bad cuma mungkin masa aku pergi tu....staff kurang dan aku kena tunggu agak lama. Boleh set appoiment dengan Erin - 017-9849549. 

Sebelum aku pergi tadah badan aku dekat Spa Nora, aku akan berada di Sulaba Jalan bukit Sekilau... aku nak buat both armpit + leg waxing. Kat situ ada sedia khidmat waxing termasuklah brazilian waxing. Ngehngehh....Jadi pada 29 Ogos tu, kerja aku melaram habiskan duit. heheheeee....Nak tahu lebih lanjut, boleh email aku, insyaAllah aku reply since walaupun aku dah mula cuti dan  tak boleh online pakai PC ofis, aku masih boleh lagi online pakai BB.......syakilla.purple@gmail.com

Okey la, GTG. Jumpa lain masa lagi okey, doakan saya! doakan saya pelis!

"...Dan tak lupa juga kepada semua Brides Pahang, yang mengenali diri,  Anda semua adalah dijemput untuk bersama-sama hadir ke majlis saya...." 

Contact Person : syakilla.purple@gmail.com
BBM Pin : 26A274ED

Assalamualaikum... 
kila & suami.... eh ehh....eh...

10 comments:

Anis_Apis said...

Congratulations in advance babe :) Semoga majlis berjalan lancar hendaknya...

InaYusoff said...

semoga selamat segalanyee....amin...

:)

Boo said...

saya doakan semua selamat..
amin :)

ciksusu said...

tahniah ye ;)
hope semuanya lancar ;)

Syazlina Khairuddin said...

tahniah! semoga semua urusan dipermudahkan..bestla manjakan body eh..hehe

cik alin gedik ! said...

amin ..semoga dpermudah kan segalanya ..
amin .. :)

Elyn said...

i pon x berani wat facial takot muka nek jerawat..
skrg ni pon ade seketol nek..huhu..

btw, hope majlis u berjalan dgn lancar yee
Amin :)

Mawar Fadzil said...

congratulations in advance dear! good luck, and may everything go smoothly Inshallah. ENJOY your big day!

Zila Zainal said...

Congrats!

Anonymous said...

stated almost all people settle their particular lending products when they're due together with without the need of penalties
A number one debts nonprofit plans the numerous people looking toward individuals regarding guidance around payday loans debts to help you two-fold it. credit debt nonprofit charities states close to have used the particular short-run, large attention fiscal loans this year. Your nonprofit claims three years back the quantity of customers using them was first minor.
pożyczki prywatne
kredyt hipoteczny bez zaświadczeń o niezaleganiu
kredyty bez bik
pożyczka na dowód
pożyczki oddłużeniowe

http://kredyty-bez-bik.org.pl
http://szybkapozyczkaonline.com.pl
http://pozyczki-prwatne.net.pl