Follow Qiela :)

Tudung Nikah

Last two days were hectic, kalau boleh dapat award hari paling  penyibuk  sibuk, memang tulah harinya. sesak nafas aku dibuatnya. 
Tapi masih sempat menghabiskan duit dalam wallet, phew~
belum ada kesedaran sivik lagi, no wonder la tunang asyik la membebel, dan aku macam biasa, 
pekakkan telinga.

mula-mula macam, serabut jugak. tapi bila dah lama-lama....dah lali...
;p

call him, told that i already bought tudung untuk nikah+sanding, dia pun start laaaa...

"...bukan ke, butik sedia ke? kenapa beli kat situ? mahal ke murah? kenapa tak beli dekat depan Ariani tu je......." 

hihihi, love you syg :)


Bought 2 pcs, untuk sanding dan nikah, tudung awning biasa je ;p no beads.
kalau penuh beads, tak mampuuuuuu....
beratus wey! -_-"

Tapi bila dah try pakai, macam ada something yang tak kena pada muka, padahal masa tunang aritu...
guna tudung awning, macam comel je ( perlu ke cakap mcm ni )
mugkin sebab baju, kot?
ke muka aku ni, dah berkepam, tak berseri macam tunang dulu.
-_-"

stress sangat kot, aku salahkan tunang sebab tak bagi aku shopping, padahal tu theraphy. 






all these picture were really inspired me. 
tapi aku taknak bling bling berjuntai tu, macam ada satu unsur seksi dan nakal disitu.
bagi aku okey, bagi aku.
take note.  

7 comments:

SarahSyafiq said...

arabian style..suka tgk tp x yakin nk pakai.heee.
takpe beli tudung yg simple2 je.nnti boleh pakai semula kn.

anaztasias nora aira said...

wow !! arabian style !! xsabar nak tgk :)

Boo said...

ingatkan Qiela dah kawin. hehhee gorgeous sgt! Qiela , u try lah. make a different. saya pakai masa kawin ritu, biasa je..

Qiela said...

x beraniiii, x berani,,,,SOBS!

Qiela said...

unfortunately, kila x pakai tudung ni! hahahaa.

Boo said...

heee betterhalf tak kasi ke?
tapi style ni memang dasyat kan..
takpelah. Qiela try lain. mesti cun :)

Anonymous said...

ni gambar "kaki kaki rambut" nie yg kawen... search kat fb