Follow Qiela :)

Random

Untuk sentiasa nampak sihat cantik dan berseri, aku dah cuba bermacam-macam produk tapi haruslah berbudget ketat. Tapi im okey ( kot ) kalau mahal sikit, ASALKAN, AKU NAMPAK HASIL. NOTED.  Buat masa ni, kawan aku dekat office sebaya aku yang dah pun membuyung dan mengira hari tu, asyiklah nasihat paksa untuk aku minum air ni, 


aku tak pasti lansung apa khasiat, tapi bila aku nampak macam ada ikon perempuan dekat situ, sanubari aku pun cepat lah tangkap, yang air ni memang untuk permpuan-perempuan je. 

tapi nak dijadikan cerita, entah kenapa aku malu sangat nak pergi beli air ni. everytime aku keluar dengan kawan aku ni, setiap kali dia nampak air ni..mesti dia cepat-cepat suruh aku grab, ibaratkan macam air tu last dah dalam peti tu!

aku terus suruh dia senyap, dan cakap perlahan-lahan. risau orang sekeliling aku dengar. 
*malu*

Benda kedua, aku disuggestkan minum, adalah ini...


Oleh mak aku pulak tuuuu!!! dia suruh aku makan dan aku tak pasti kenapa setiap kali aku dengar/tengok pasal jamu mak dara ni, ilusi nakal seringkali bermain di kepala!
ngeh ngeh ngeh.
paused* 
dan mak aku masih la paksa aku untuk minum, sampai kan dia rela untuk belikan, bila aku cakap aku malu.
hahahaha.

Benda seterusnya aku disuruh minum, dan ya. masih lagi oleh mak aku adalah ini!


tiap kali mak advise aku suruh ambik itu ini, benda aku akan tanya.....
sedap ke tak, dan haruslah jawapan dia.....ubat mujarab tak ada yang sedap!
tapi yang ni, dia cakap sedap....rasa macam air vitagen. 
okey aku percaya, mak aku kan. 

aku dah beli, tapi belum mula lagi nak makan.
mungkin mulanya puasa, bermula lah perjalanan penjagaan diri aku. 
untuk bakal suami ( ngeh ngeh ) 


dan akhirnya, kata hati aku sendiri decide untuk ambik ini. aku dah usulkan pada tunang,
yang esok aku nak beli ini, seabab aku tengok ramai je B2B yang ambik innershine ni, 
no wonder diorang dapat jadi beautifull brides :)
*terkesima*



Tadaaaaaaaaaa..........

Dalam pada masa lebih kurang sebulan je lagi!! Im gonna be someone wife!! Lepas puasa, dah raya. ( Siapa setuju, puasa tu sebenarnya sekejap je! ) Raya tu pun aku dah kejutan budaya kot masa tu. Aku tak pasti ape perancangan seterusnya, sebab tunang jauh nun di sana. jauh sudut hati aku mengatakan, kehidupan kami masih sama, yang beza hanya pada status :(
im still daddy's lil girl..perhaps

Oh my, tak lupa nak ucapkan Selamat Berpuasa kepada semua muslim dan muslimat yang baca belog kite ni okey :)

kepada September Brides!!!
*Hugs*

9 comments:

Diyana said...

huhu
saya amek innershine.... tp dh benti sbb xde duit... (boleh x??)

S.U.R.I.A. said...

september bride!!saya.saya!!!

sarahhernyzar said...

qiela sayang.. shud try JAMU PENGANTIN DARA and MASK VAGINA !

superb ! Mask Vagina boleh mencerah bhgn bawah yang gelap. kulit miss V mcm baby. pink kemerahan. ooppss... *teeetttt

Jamu Pengantin Dara bantu utk memantapkan montot and PD :)

gudluck !

link: https://www.facebook.com/sitijsd

ciksusu said...

kte minum lennox dah 3 botol besar tp xde kesan pon..
maybe tak serasi :)

Qiela said...

kahhhhhhh, tettttt!

Qiela said...

yeke! kite dah beli....mintak2 la serasi.

Qiela said...

sama sama *hugs*

S.U.R.I.A. said...

yunk..u rasa nk juin tak contest suria? sepetgurl.blogspot.com/2012/07/keinginan-mmbuat-contest.html

Anonymous said...

Very great post. I just stumbled upon your blog and wished
to mention that I have truly loved browsing your weblog posts.
After all I'll be subscribing in your rss feed and I'm hoping you write once more soon!
Look into my web blog : kohls in store coupons printable