Follow Qiela :)

Pendekatan Paling Dekat ( HELPPPP! )


Macam mana, kita nak buat pendekatan dengan cara yang sopan, baik dan excellent untuk minta alamat orang ramai? saudara mara? kawan-kawan jauh?

Nak pos walimah.....

Already done, msg thru facebook, tapi.....lambat feedback/tak ada feedback terus. :( macam mana, segan lah nak buat status facebook, kaaaaaaah! boleh macam tu? segan sangat, takut tak ada orang comment. yelah, status tu menyeluruh, semua baca. kang orang mesti fikir, nak bagi ke tak, nak bagi ke tak...adoi! 

Please, i need help. 
give up pun ada, fed up pun ada.

Okey, u girls, kalau nak kite pos card pun boleh. meh sini address k. kalau malu, email kite. Full name dengan fully address :)  syakilla.purple@gmail.com

eh, ni pun pendekatan yang terdekat jugak ekk? ok ok ok :)
kbye! 

2 comments:

ciksusu said...

setakat ni kawan-kawan semua buat event je kat FB ;)

Diyana said...

ha'ah
saya pun sama pandangan ngn cik susu...
mostly, dorg buat event kat fb je...
pastu tulis, "sapa nak kad bg alamat"