Follow Qiela :)

One Month One Day...

Tak ada cerita pasal kad jemputan, betterhalf yang design, dibantu oleh designer kedai tu lah ( ofcourse) dia yang proceed dan dia jugak lah yang pandai-pandai tambah lagi 100 keping. bab menghangkut aku kehulur hilir, pun dia!

hehehee...

walaupun betterhalf pandai pilih design, pandai nego harga tapi...dia tetap memilih untuk bawak aku setiap kali nak pergi tengok draft, nak proceed harga, downpayment blablabla...

aku memang tak ada cerita pasal kad kawen, nama kedai pun aku lupa. for sure perempuan tu nama Siti, dia kawan betterhalf dulu. kedai berhadapan dengan Ujie's Collection. lebih kurang macam tu lah. kad harga RM0.50sen je, dapat free dua bunting. sampai sekarang aku belum hantar lagi design bunting aku tau. 



Highly recomended, servis cepat, pandai tolerate, dan yang best nye, murah murah! :)
  kbye! 

5 comments:

yN crEATioNs said...

comey nyew kad...

Syazlina Khairuddin said...

lima posen je? murah la..kaler kad tu cantik..

cikCT said...

cantik..kat mna kedai tu? :)

Qiela said...

DEPAN UJIE COLLECTIONS

Boo said...

lawanya masyaAllah.
sama design dengan background blog Qiela :)