Follow Qiela :)

Centerpiece & Photobooth Props

Selamat Hari Isnin, hari yang paling susahhhhh bangun pagi, hari yang paling malassssss sekali.
( double trouble )
since pagi-pagi kerja pertama adalah membaca belog orang, 
tiba-tiba nampak belog Sarah, heart beating faster...

and yes, tiba-tiba im really excited with all my wedding preparations, every single things!
Ya Allah, semoga tak ada apa-apa akan berlaku! 
dup dap dup dap!

Hows ur weekends? kite tak buat apa-apa dah dua minggu! Jumpa tunang pun tak!
percaya tak, percaya tak, and masuk this week...dah 3 minggu tak jumpaaaa....
RINDUNYAAAAAA dekat montel tu!!
sebab montel busy dengan SUKMA, pfh. 

Sabtu Ahad minggu ni, kerja nya asyik la menyediakan centerpiece dan props untuk photohooth!
dan excited sangat bila tengok dah siiiiap! 


Im a GUNNERS fan ;p






Please, enjoy my wedding. 
Please....
:)

7 comments:

anakpakshaikh said...

kreatiflah....

Rahmah said...

rajin2..cik mah bru terpikir untuk wat yg talk2 tu....

CINTA UNTUK KITA said...

like!

ciksusu said...

bestnye kalo dapat bubble talk tu!! ;)
mesti cute je dlm gmbr ..hehe

lovelyadibah said...

creative!

anaztasias nora aira said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!

Boo said...

good job dear