Follow Qiela :)

Another 1 month 3 weeks journey.



tukang lipat 10 keping. terus mintak reward. 
Kad dah lipat, since betterhalf mintak tambah lagi sebab tak cukup 
( padahal belum bagi-bagi pun lagi ;p ) . 
We both decide nak tambah lagi 100pcs, yada yada yada. Means katering kena tambah jugak. 
padan muka. 

so, sekarang tengah duk cari-cari, gali-gali dan mintak-mintak alamat orang. harap-harap dipermudahkan. 
Ameen..

This week betterhaf tak balik, dah mula tak bagi betterhalf selalu balik, 
orang tua-tua kata, makin dekat tarikh, makin manis darahnya.
so, tak payah balik terus, duduk rumah macam anak dara je k, simpan diri orang cakap.
takpa lah, bekorban sekejap, lagipun dia memang tengah busy, kena stanby SUKMA. 
daripada tekejar-kejar Kuantan-Temerloh tetiap pagi, baik duk je diam-diam, aku pun senang hati. 
takdak nak risau-risau 24/7 onwards. 

bhf : mesti awak nagis saya takdak kan?
me : tak pon, perasan! ;p

dalam hati, mashaAllah, ALlah je tahu!
macam mana laaaaaaaa nak kawen duk jejauh ni! :(
o______O"

Since betterhalf takdak Kuantan, makanya duduk la rumah sampai bosan-bosan. 
Negatifnya asyik la makan, tido, mandi, makan dan tido. Abah pulak asyik la melayan...nak roti? nak rambutan? nak nasik? padprik? berlauk? nasi ayam? HAHAHAHA. 
sayang abah ketat-ketat.
Tak pepasal. hari ini aku kuatkan iman nak puasa. tapi.....awal-awal member dah tepuk bahu...ajak ngeteh.
aku pun laju je angguk. 
ni la payahnya, puasa kalau niat nak kurus, niat tu kena betul patutnya. 

Positifnya, 
already done my HB untuk nikah dan resepsi!
YEAY!


:)
1 Bulan 3 Minggu Lagi,
Perasaan ??? EXCITED!!!

14 comments:

Syazlina Khairuddin said...

cantik kad tu..bgs la klu mood excited maknanya semua persiapan ok la tu..hehe

ZIEMA said...

Dud dap dup dap :)
Gudluck dear. Semoga semuanya dipermudahkan InsyaAllah :)

ciksusu said...

seronoknye dh dekat!!!

CINTA UNTUK KITA said...

good luck ye..:)

baby lydia said...

cntik bunga tangan tue dear,,de buat tempahan ke?klu de email dya bole x?

Qiela said...

oooh, macam tu ye!! hahaha, tapi mmg eksaited sgt sgt! :)

Qiela said...

Ameen!! :)

Qiela said...

eksaited!

Qiela said...

tenkiuuuu...

Qiela said...

bila majlis?

SarahSyafiq said...

heee..sm2 kite 1 bln 3 mggu.

Qiela said...

kite kan sama tarikh! :)

sarahhernyzar said...

kad raya eh kad kawen utk aku jgn lupa eh killa. hehe. :p

Boo said...

saya pun buat sendiri HB untuk wedding saya haritu...
rasa gembira sbb buat sendiri. heheh
jimat ongkos :)