Follow Qiela :)

33 Days

Sukanya tengok number 3 bertindih tindih. how i wish...tiga tu bertindih-tindih lebih banyak lagi, macam 333, atau 3,333.33...wah gitu. tapi buat apa.....kita naklagi cepat kawen, bukan nak lagi lambat. hah. boleh gitu? 

Dulu masa muda remaja, nombor paling aku suka. nombor tiga! dalam wishlist penuh nombor tiga. macam nak nombor plat kreta for 1st car, ABC 3333....kalau dalam kelas, mesti nak ade kaitan dengan nombor tiga...macam susun meja, nak duduk 3 dari kiri. 3 dari atas, 3 dari bawah. hahahaa. funny. tapi mujur kawan-kawan ikutttt je! Tapi time exam memang tak pernah lansung dapat nombor 3, nombor 33, ada lah! HAHAHA. 

gambar hiasan
Kalau ikutkan hantaran dalam wishlist masa muda remaja dulu, nak RM33,333.33sen. hah....mampu?? ko ada? masa tu, penjeles tahap apa je bila dapat tau, masa Erra dan Yusry kawen hantaran mereka sebanyak tu... Tak tahu, cekidout. Nak main kawen-kawen pun, mesti nak 3.3...dan berlansung pukul 3.33minit. dan yang paling tak tahan tu....nak anak pun 3 orang je tau!  kahhhhh......over kan, Dush*

Tapi tulah, kita hanya merancang....yang menentukan, Allah SWT....sesungguhnya..sebaik-baik perancangan kita......lebih baik lagi perancangan Dia. Dan Alhamdulillah, walaupun wishlist tu satu pun tak strikethrough.....tapi, masih mampu tersenyum kot. HAHAHA. 

Mungkin sebab kehadiran tunang sekarang ni, dah tak ada apa yang perlu aku rungutkan lagi.Melebihi daripada segala-galanya. Cewahhh. walaupun hantaran bukan RM33,333.33, bukan nikah pada 3.3 dan pukul 3.33minit, tapi apa adanya sudah cukup untuk dijadikan kenangan paling manisssss yang boleh dijadikan perkara terindah dalam hidup...

Sekurang-kurangnya, saya masih lagi bertunang pada 3.3, sesi sarung cincin pada pukul 3.33minit dan tetap akan bernikah pada 31Ogos dan kami jugaaaaaaaaa masih lagi planning untuk hanya punyai 3 orang cahayamata. ehek. hewhewhew...............

Dan ye. kami masih berbaki 33hari. Oyeahhhhhh!!!! tak sabar nak peluk cium banyak-banyak kekasih hati ni! sekarang nak pegang tangan pun, tunang tak bagi. kedekut, kedekuttttt! tau la, lepas kawen, kiteeee nak kedekut jugak! 

3 comments:

ciksusu said...

dh dkat sgt qiela ;)
seronoknye..hope semua berjalan lancar ye ;)

Qiela said...

seronok campur berdebar. tsk.

Boo said...

obses dengan no 3 ye..
comellah korang :)