Follow Qiela :)

Wedding : Kasut

Lepas strugle nak beli hantaran itu ini, kehendak melebihi kemampuan, makanya saya dan suami....eh, eh...dan tunang bertapak ke East Coast Mall untuk mencari kasut sanding, apaaaaa, kasut sanding???!

yelah, memandangkan kaki kita ni saiz gedabak bigfoot haruslah mencari saiz kasut yang sesuai... 
before ade singgah ke Star Mall, Jerantut.....haha, saja nak terai masuk, it was really-really my first time ever, dan mungkin last kot :( sebab memang tak best pun. theres Giordano, tapi hampeh. No Vincci, No Nose, tapi Hush Puppies ada kauuuuu, jangan memain! Yang gah pada mata kasar cuma Big Apple, tapiiiii penuh lalat. eiyucks! 

dah buat report, dekat Big Apple Service Centre. 

lagiiiii, yang bestnye haruslah dia punya Cinema! :) toink toink, 
done my Snow White movie there! 

so, bersambung cerita kekdahnya, ke nose la asalnya, kemudian ke vincci. pada mulanya sampai je nose, haruslah tengok yang ada less 50%!! 

budgetttt, budgetttt. ting ting!!


dan teruslah terpaut pada satu kasut! sangat-sangat tempting, kalau boleh gigit, dah lama gigit-gigit je! 
tapi malanyaaaaaaaa, tak ada size!
yang ada cuma saiz 32", sahaja. read : SAHAJA!

so to those yang saiz 32", go go go!
tune macam army skit :)



kenang daku! :(

Okey dah tak tahan menahan sebak didada. bye!

11 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

ala.. ksut je pun.. dont cry dear.. hehe :) cri lg tmpat lain..

Nisa Dawi said...

Qiela, pembetulan...Starmall, Mentakab lah sayang..bukan Jerantut..=)

tapi mmg tak best pun kan, bagus lah Qiela dah buat report pasal big apple, sebenanye, big apple kat ctu pun agak tak bersih..huhu

eh, ni pasal kasut kan?hihi
takpe2 Qiela, mgkin ada yang lagi the bomb!~ kan/?hihi...

anaztasias nora aira said...

mmg frust kalo xde kasut size kita. geram ahha

Qiela said...

aaa, kat mentakab ekk? hahahaa..suke hati je bantai Jerantut, tunang orang sana, tapi sy still tak tahu apa2 pasal kat sana. hhee...

Qiela said...

kannnn, lebih2 lagi kasut tu cantik!

Lala Latif said...

baru nak betulkan jugak..nasib baik nisa dah betulkan..hehehe...

~ a for ana ~ said...

yg salu terjadi kat ana:
sush nak cari kasut yg kena dgn taste ana --> bile da dpt xd size pulak!!
hiarkkkkkkkkk!!!!
huhuhu...

Miss & Mr. W said...

kasut sale selalu ad xsaiz,huhu
nnti mgkin awk akn jmpe kasut yg lg cun dr tu :)

dhiera said...

kite plak kaki kecik. asyik sold out je.. mencik!

miszatie said...

hehe xpe2..atie sdr pun x dpt kasut idaman sebab nk tmph mahal gilos..
sooo atie pusing2 cr jmp kasut yg cntik jugak,.,..hehe

http://miszatie.blogspot.com

Boo said...

kaki besar pun susah nak cari saiz. hehehe