Follow Qiela :)

Warna Tema

Unlike this :(

Dah banyak kali tukarrr colour tema dan akhirnya tangkap muat jelah warna tema. Mulanya Royal Blue dan Hijau Zamrud bertakhta di hati. tapi, terpaksa kuburkan bila mana, ianya hanya cantik di mata dan bukan nnya cantik di body, eh, dah jadi pantun. ok, balass. balasss...



dan yang demikian, setalah di short listed dan diperkenankan oleh kedia-dua pihak. maka, warna tema untuk nikah adalah, 


dan tema untuk majlis resepsi adalah........

.

.

.

.

.



eh, eh, kenapa gambar baby comel main laptop pulak ni. hahahaaa. 
ok ok ok, taknak bagitahu lagi. Lepas kawen nanti saya review pasal baju sanding ni! 
hahahahaa. kbye. 

7 comments:

Mawar Fadzil said...

haha teaser sgt! tapi warna tema nikah tu mmg lawa Mashallah. especially with white!

ZIEMA said...

Alaaaa baru nak tengok tema resepsi punya sob sob.. Anyway cantik okey warna tema nikah tu!! :)

Qiela said...

hahahaa, ye ye, teaser! x berani nk bgtau lagi! :)

Qiela said...

tulah, x berani nak bagahu lagi! hahaha.

Boo said...

kak, lawa warna ni. *puji melambung pasal sy suka hijau*
heehehhe tak sabar nak tengok pengantin :)

ciksusu said...

wat surprise je :p

Diyana said...

camtu laa Qiela....
wat suspen je..... hoho