Follow Qiela :)

Review MUA * Fazleen Manjer (ManjerTouch) *

Orang buat review MUA selepas majlis, saya sebelum majlis, boleh macam tu? over tak? tak kan. hahaha. Okey, disini saya share MUA yang bakal menjadi pari-pari yang akan mencantikkan saya seperti Cinderella hanya untuk sehari sahaja! sehari je ye cik puan, jadi, gunakan sebaik mungkin masa sehari itu untuk berposing sakan. 

Testimoni Pertama : 

Aina & Farrhan | 11-12/5/2012
Felda Chini Timur 3


.
.
.
.
.


Testimoni ke-2 :

Iba | Reception | 28/4/2012
Balok Pine


.
.
.
.
.





Testimoni ke-3 : 
Lieza | Reception | 11/3/2012



.
.
.
.
.


Cantik tak? saya jadi tak sabar nak cantik seperti mereka *normal tak?*
okey, dah bayar depo. tunggu nak cantik je lagi ni! Betterhalf macam biasa, pot pet pot pet,
kenapa mahal sangat? kenapa macam ni, kenapa macam tu?

ehem. perempuan kan. 
okey ookey, to those nak cantik macam saya, eh boleh ke cakap macam ni? HAHAHA.

boleh contact dia melalui FB, 

...............................

♥♪♫  MANJER TOUCH  ♥♪♫
- freelance make up artist -
wedding | engagement | event | dinner etc..............
014-2125 767
FanPage : MakeUp by Manjer Touch

13 comments:

Munnafendy said...

cantik!

afee ali said...

yg 2nd tu series unbelievable. huhuhuu. mcm magic! :D btw, mmg cantik.

ciksusu said...

mmg feymes area pahang MUA ni ;)
mmber blajar mekap ngan dier ;)

Syazlina Khairuddin said...

cantiknya..dh nampak muke orang laen dah tu..hii

Farhana IezAna said...

Cantik sgt hasil MUA nie..

anakpakshaikh said...

fazleen manjer tu kawan sekolah. mmg cantik dia makeup. dah tempah awal2 lagi ngan dia untuk majlis nikah n sanding nanti.

Shakina Farhan said...

terus berubah muka..cantik2..

Lembayung Senja Photography said...

Hi, special promo on for B2B Blogger..http://www.lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/

Anonymous said...

kak manjer dekat jer umah ieda mmg lawa sngat die mekap

Fazleen Manjer said...

ni blog siape eh...???

*saye adalah kak Manjer.. hehehe tapi gambar yang kedua tu salah la yunk.... huhuhu (nti cube check balik kat album FB ok...)
*apepun, thanks yer... (baru tau ade entry ni) thanksssss

Qiela said...

Ni syakilla, majlis 1.9 nnti :)

zuriana said...

entahla blog sapa..tapi saya dah gune servis kak manjer ni and memang marvelous n tip top..love u kak manjer....

Samnar said...

eh...gambar gua pun ada... huhu