Follow Qiela :)

Majlis Resepsi

Sedikit teaser**




Booked.
01.09.2012

p/s " To those yang nak main kawen-kawen dekat sini, atau dekat mana-mana jelah! U better pergi booking sekarang! go go go! now...now! 
buat ala- mak jemah sikit. 
Lebih-lebih lagi kalau tempat tu sangat lah terhangat di pasaran seantero dunia. cewah. 

U kno, my favorite part dalam hal-hal kwen ni bilamana saya terpaksa TUNDA tarikh main kawen-kawen saya daripada 1st JUN 2012 turn to 1st SEPT 2012, which is 3 bulan lewat! because of this place Okeyyyy!!

Masa tu tarikh semua penuh! gelabah tak hingat and the first person saya bebelkan of course lah pecinta setia saya, ( okey, meluat tak ) hahahahaa.

betterhalf sekarang terlalu comel, sukaaaaa cakap macam ni...

'mentang-mentang dia tau kita sayang dia sangat-sangat, dia wat macam-macam kat kite ekk "

hhuhuhuuii, love u bakal suami :)

tapi saya bersyukur sangat sangat, eventho tarikh kena tunda....suka sangat macam sebenarnya jodoh saya adalah pada tarikh tu. Cuma saya tak tahu....

Nikah 31-Ogos - 2012 - Birthday Betterhalf!! ( anak merdeka )
Sanding 01-Sept-2012
ads : kami bertunang pada hari jadi saya!



okey, heart sangat-sangat. 
bye bye! 

3 comments:

Diyana said...

Wedding dlm taman?? wah~

IMaH said...

Bestnya dapat buat majlis dalam taman. Nice2..

Boo said...

comel kad kartun ni.
heee