Follow Qiela :)

Lepas cium-cium

Laga-laga pipi, dengan girlfriends tercinta.......ofcourse theres something special for u!!!! okey, kenapa terlalu excited untuk updated this part. sebab memang eksaited pun :)

Okey, let me show u some picture. Boring kan cerita panjang-panjang without any picture.



so, inilah bendanya. 

 guna gelas yang di beli di Ikea, 
bila dah beli, i keep asking here and there, what the hack im gonna put in those glass, 
so much idea, dan suggestion... ada yang suruh isi telur, ada yang suruh isi candy, jajan. 

so, i asked betterhalf, and he drove me to Cowboy, Kuantan.
theresssss lotsaaaaaa idea came through when i see all the candys, toys, biscuts ++++ 

but in the same time, i keep telling my self untuk cari sesuatu yang berwarna-warni sedap dan muat-muat je dalam cawan comel tu. so....saya kerap melintas pada 'benda alah ni'...
hahahaaa, betterhalf already noticed, and...he love it too!


tadaaaaaa!
cost me only RM4.00 - 30 pcs

Ive used, kain net , bunga kecil and lotsaaaaa ribens untuk cantikkan lagi cawan tu. and anddd i put 2 packets of nips inside...
biarlah cost pun, untuk korang je. hehe. 

hahaa, so those yang lepas laga-laga pipi dan peluk ketat-ketat dengan saya, 
sila redeem tau!



hugs and kisses*
bye! 

3 comments:

Rahmah said...

rajinnyer....cntik... :)

Zila Zainal said...

wah bestnya dapat gelas. nak peluk ketat2 jugaak!

Miz Sharmia said...

nice.. n kreatif.pasni nak g berlaga pipi2 gak la. hehe.

http://miasherminah.blogspot.com/