Follow Qiela :)

Lagi, tentang doorgift VIP.


Hai, saya ada masalah tentang pemilihan apa-yang-nak-isi-dalam-paper-bag doorgift.
the feelling, it was like....What theeeeeeeeeeeeee....

nak letak cawan ke? ala....costnye..
nak letak frame gambar ke? Urgh!
nak letak makanan ke? what?
nak letak apa...? boringg...

so ive decide, nak letak, all this thing in one packaging. sumbat semua dalam paperbag. 


tapai pulut, nyum..nyum...


nasi manis. already kno where to oder, sebab makcik tu buat, 
sangat lembut, sangat sedap...memenuhi citarasa!

ask farah, where can i get any contact number. Dia tanya nak oder berapa. 

"....150pcs...

her : what???banyaknya. VIP 100 je kan?

100 VIP, 50 aku nak makan sorang-sorang. 


cake cake!!


andddddd kerepek!! 

tapi i still rasa theres something. deep down yang rasa macam,

"eh, tak bestnye VIP Doorgift aku ni....rasa macam tak VIP lansung!

so, to those yang ada idea,,,please please! bagi idea! 
Ting Ting Ting!
atau memang okey okey je idea ni?!


14 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

letak marshmellow or gula2 smarties wrna wrni tu dlm botol kaca..:)

tak pun epal celup coklat, letak dlm kotak lstik.. then ikat reben.. hehe

are_lin@yu said...

wah nicelah...selamat bergelar puan nanti dear..hehe

maryaaaaaaa said...

leh beli gelas kaca kat ikea 82sen je :)
sy beli semalam..hehe

Boo said...

sis, yg penting simple dan ikhlas dari hati kita. for sure tetamu akan rasa keikhlasan. jgn pening2, u letak makanan pun, dorang ngap juga! visit my blog :)

ijA said...

chocolate kecik2

Qiela said...

boleh digunapakai. tkasih :)

Qiela said...

bakal Puan, hehee. tkasih.

Qiela said...

yeke marya, oh, boleh tunjuk gambar??! suka, mmg ada plan nak pergi ikea!

Qiela said...

betul jugak kan, yg penting ikhlas.

Qiela said...

tu untuk budak-budak :)

maryaaaaaaa said...

ade letak gambar kat blog sy... sebijik mcm tu la sy beli. kalau tgk website ikea, cari REKO glass.. :)

Qiela said...

terima kasih!!!!

baby lydia said...

cntik lh beg tue..brp iyer 1 pcs???nk cri gak kt batu pahat cm ni..sticker tue order kt mne??

Qiela said...

dekat Kuantan ni, borong dekat Cowboy je. satu set 4.90. jatuh 49 sen je satu.