Follow Qiela :)

DiY : Veil Nikah

Ya Allah, rindunya nak up entri bergambar yang dari kamera sendri! selepas insiden BB hilang ( missing in action ) terus menggagau macam mana nak uplod gambar! rinduuu, rinduuu. semalam paksa betterhalf carikan jugak cable phone dia ni, or else. jeng jeng. hhahaha.

oh okey, bila cable dah jumpa of course la banyak benda nak dikongsi! lebih-lebih lagi bila dah masa dah semakin dekat niiii, nom nom nom....

anyway, nak share sikit gambar veil versi DIY. ( versi jimat cermat budaya kita )



okey tak? seriouslyyyyyy saya tak pandai nak buat macam mana, selain versi diy, ni jugak versi hentam keromo dan versi tangkap muat je! 

nak tengok bila atas kepala tak? 


macam ni, tapi memang tak pakai tudung putih nanti, pakai tudung awning warna yang sama. &&& last but not least, 
the details....


Okey, tak kisah lah cantik ke tak bagi korang, bagi saya dah cukup cantik kot. ni pun main hentam keromo je,  hasil titik peluh sendri ( berpeluh keeee ) sekarang dah siap, tunggu nak pakai je. 

nak tengok full, tunggu 2bulan 2 minggu 4 hari lagi ye!




19 comments:

puan.mila said...

Cantik! Ok la tu pndai n kreatif..mila ni mls kalau bab cerewet cmni..jgn lupa jmput ye * tiba2 :-)

Diyana said...

wah.... tahniah (^_^)

Rahmah said...

cntik lah...nk tnya boleh???pkai kain ape ek tu???

Anis_Apis said...

cantik sgt!!! suka...

Ira said...

cantik...:D

buat camne tu? beli patch yg dh siap ke or jahit sndri..ira nie xsiap2 lg.xth nk buat camne..huhu

ciksusu said...

cantik!!

Qiela said...

tunggu kad okey *tiba-tiba*
heheheee...

Qiela said...

terima kasih!

Qiela said...

jahit sndri, beli patch.. pastu jahit jelujur je.:)
manik2 semua wat sndri je. jimat jimat.

Qiela said...

yg patch tu,, guna lace. yg kain hijau tu, chiffon.

Qiela said...

tq :) suka suka!

Qiela said...

terima kasih.

Zila Zainal said...

Pandainya Qiela jahit. ajar sket ekeke.. Qiela lukis dulu ke atas kain ni, then baru jahit?

Qiela said...

x lukis pun :( terus letak, pinkan dengan jarum peniti pastu terus jahit.

sama jugak dengan manik, jahitkan je.

Rahmah said...

ooo...tq qiela...

IMaH said...

Cantik sangat2!

Qiela said...

try and error je ni :)

H♥H said...

cntek la.... rase2 bpe kosnye ea... kain chiffon 2 bpe meter?
hrp dpt berkongsi info...

Boo said...

kegigihan tu penting. cayalah Qiela!
chaiyok2...