Follow Qiela :)

Bukan Wordless, Currently....

Hari-hari sentiasa bergelumang dengan kain net, cawan dan makan Nips..hahaaaa, mula-mula memang malas, tapi bila dah dapat tune, senang dan mudah je! siap marah bila syok-syok buat, tiba-tiba kain net habis. Hariini baru nak restock. siapa yang tak faham pasal kain net, nips dan cawan, mesti tak baca belog kite kan?

kite cerita pasal ni....


Since beterhalf were miles away, hariini pergilah saya mencari kain net keseorangan, fyi, kain net paling murah di Kamdar adalah RM3.80, makanya.....saya terpaksa mencari kain net yang lebih murah. cut cost la sikit kan.

Already recieved, 2 packets of inai Makkah, kirim pada seorang hamba Allah yang menunaikan umrah last month. Alhamdulillah, juga dia mendoakan saya dan tunang, kekal hingga ke syurga Jannah. InshaAllah, 

B, nama kita dah disebut depan kaabah :)



Next two weeks, ada exam.3 hariiiii, Betterhalf pun ada exam......tapi dekat Temerloh :( sobs. malasnyaaaaaa nak reviw, malasnya nak baca buku....malasnya nak angkut buku JPA berat gedabak tu. Doakan saya semoga berjaya walaupun tahu, exam tu susah. hhihihii....

Okey, ive got nothing to update buat masa ini. hari ini..... padahal dalam phone penuh folder, macam-macam gambar, simpan dulu ye, nanti esok lusa tulat takada cerita kalau dah semua pakat-pakat nak cerita harini, save la sikit :) 

2 comments:

hdsykn said...

Salam Hai :)

awk tau x kat mane nak carik inai yg mcm awk ni? dah lama sy carik huhuhu..

Qiela said...

ini pun kirim dengan orang je. dia ke Makkah :)