Follow Qiela :)

ARJUNA SAYA :)


Me : b, anak-anak jangan ikut awk tau. tak suka makan sayur.
Him : jangan ikut awk jugak. 

eh, eh. sama lah! hahahahahaa.

----------------

Currently, short notice from me : 
-  Today im going to KL by bus..farah ( bff ) will fetch me up.
- Beterhalf wont be around this weekends sebab kena hantar adik dia pi Sarawak
- Already promised to him, i would by all my pending items since dia dah bagi duit... ( melting, love u ) 
- Hopefully jap lagi dapat single seat, sebab sekarang mengantuk sangat-sangat sangat!
- Nak pergi Pudu, teman farah setel dia punye kad jemputan andddddd ive got a chances nak tengok baju sanding dia sebab besok dia nak pergi fitting! aum! 
- Akan pergi IKEA since dalam to-do-list ada kena beli cawan Ikea, 


ÄLMHULT
Mug, beige, stoneware
RM1.50

dan haruslah pekena Ikea Meatballs!!!


Miss my otherhalf so much. I mean now. 





1 comment:

Lembayung Senja Photography said...

Hi..!! Special Promotion Only for Bride2Be..Click Here http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/