Follow Qiela :)

rindukan arjuna


Everythings going well. M already bought kasut untuk hantaran, cost him RM280.00....I thought, since my last heels, bought from Vincci cost me only RM29.90 after less.....never mind, ur own money kan..

Ingat next week nak buat HIV chekup since otherhalf will be here. tapinya kena pergi tioman for 3days then Cameron 2days -_-" tuntutan kerja ini sedikit sebanyak cuba mensia-siakan masa muda remaja saya. 

i bought so manyyy things, and already DIY my own veil for akad ceremony, tapi frust sebab tak boleh nak uplod gambar since my BB already lost Okey, M dah promised nak bagi present BB Torch. Bye Bye Curve! 

-----
edisi merempan : pernah takjumpa seorang perempuan yang always stalk belog ko. then add almost semua kawan dekat FB, and always comment gambar orang,
....hai kakak yang cantik......."

to those yang tau, dia sebenarnya nak orang comment balik...
awak pun cantik..." 
(dia pun terus kambang semangkuk )

kepada orang tu. sila google translet makna 'pathetic'
just get ur own life. 


2 comments:

Mawar Fadzil said...

homaigod at that the description of that stalker.. O_o

jawab je; "ye Alhamdulillah Tuhan bagi saya cantik, tapi kan dia bagi awak cantik dalaman? dalaman je la."

yes im mean like that.

Qiela said...

yess, i hope dalaman dia pun cantik.