Follow Qiela :)

Kotak Doorgift





Ive found this, love.
much love.....

mine were exactly like this! tapi mampukah direalisasi?
kena potong riben, kena ikat lagi.....
huh...
sapa nak tolong? raise ur hands up. 

ok, 
0_o"

tak ada, 
sebab semua B2B pun memang sibuk dengan doorgift korang kan?!
hahahaha. 


my versi,
Okey?

Ko?




12 comments:

Nisa Dawi said...

Qiela...ini simple..tapi tu la..bab mengikat reben tu...susah ckit, sbb leceh kan..main ngan banyak ni...
tapi Qiela punya dah okey, tapi nape tak nampak bentuk reben nye?atau ni sample aje? huhu

Qiela said...

susah la nk ikat riben kalau dh bnyk sgt :(
hihihi....rasenye mmg mcm ni je kot ;)

thanks nisa. hhhe.

Rahmah said...

cntik je...tp if qiela le tmbah somthing macam TQ tag ke..ok gak kot...

ciksusu said...

lagi sweet guna reben lebar sket ;)
senang nak ikat jugak ;)
hehe..tp kos pun akan jd lebih :p

Qiela said...

costing ;p

Qiela said...

i will, i will, ni baru sample :)

Boo said...

sis, lawa kotak. saya punya simple je.
beli ready made. cuma takda tq tag. heee

Qiela said...

tq tag boleh DiY je ;)

dhiera said...

gigihna qiela nak ikat satu2~

Nurul Nadiah Nordin said...

mane nk cri kotak yg mcm ni?

Nurul Nadiah Nordin said...

kt mane bole dapatkan kotak mcm ni ek?bole share x

Qiela said...

hi, cari dekat kedai baking :)