Follow Qiela :)

Hello Bluebirds.

Since dah macam cepat sangat masa berlalu, ive got nothing to update now. Today i mean. This week memang kritikal. sangat-sangat.

i just cant imagine.. macam mana lepas ni nak ber'LDR with hubs....macam mana tiba-tiba pregnant ( boleh tiba-tiba ke? ) and....ill be here alone?! 

M left me. dia tak balik this week. kat situ dah rasa half of my entire life been invisible for a whole weekends! tak rasa apa, and for the really first time....ade ke patut saya doa, cepatlah Isninnn!! cepat lah kerja dan cepat dan cepat lah minggu depan.

am i too much?


3 months and 2 weeks more,



ur fav, spagheti cheese. done it by my self k! tak sabar nak masak untuk suami, biola tak pandai pun. ;p
cant wait to see ur face! hahaha.  








2 comments:

Mawar Fadzil said...

hahaha you're definitely not too much.. orang yg dah tunang ni, lg rindu sgt2 kat fiance masing2 sebab the wait for the nikah is SO frustrating.. sabar babe, skit je lagi! ;)

Qiela said...

Awak sangat memahami. *hugs*