Follow Qiela :)

Doorgift VIP

Untuk doorgift VIP, just beli dekat Cowboy, Kuantan. Last Saturday...lepas drama swasta hilangnya my favorite blackberry....Terus ke cowboy untuk men'soping. I bought 50 paper bag yang sangat-sangat susah untuk cari yang berkenan. Until M showed me one..ade 3 colours dan ketiga-tiganya sangat sweets! :)
so....lepas main tarik-tarik dan letak ambik letak... ( tak tahu nak ambik colour mana satu ) saya dan M ambik tiga-tiga warnaaa!! :) 
hehehe...puas hati.


Cantik tak? RM4.90/10pcs

Then bila dah beli...mula lah sesi pencarian apa-nak-letak kat dalam. hahaha. At first....memang dah taget nak letak kipas tangan...suka! saya suka bila pergi kenduri saudara then dapat kipas tangan, dengan keadaan yang hectic dan panas...bestnye dapat berkipas-kipas....so...lepas survey-survey harga kipas tangan dalam website, then pergi kedai cenderahati....semua harga mendukacitakan. paling murah, they give me RM2.00 per pcs,. paling murah ye adik-adik. paling murah.

then, masa dekat cowboy.....saya sangat excited bila jumpa kipas tangan cost me only RM1.00 per pcs. what else can i said. terus beli 50 set.


Harga RM9.90 / 10pcs...

Tak, kami bukan isi semata-mata kipas je dalam paper bag tu :) mulanya nak cari bekas letak telur yang cantik sikit, tapi bila pergi dengan M...dia memang takkan suka pergi lama-lama, dia bosan. so bila cukup 3 ( tiga )  kali pusing tempat yang sama..dia ajak balik rumah :) jumpa mak dia...dengan alasan mak dia dah banyak kali cakap nak jumpa :)

Tapi seriesly tak cuak, for the really really first time tak cuak. mungkin dah bertunang....jadinya..okey-okey je pergi jumpa..  makan-makan dan bincang pasal catering, pasal jemputan, hantaran dan cerita macam mana handphone boleh hilang. :(

Kos Pembelian : 
RM4.90 x 5 = RM24.50
RM 9.90 x 5 = RM49.50

Grand Total : RM 74.00

16 comments:

Diyana said...

ok...camne boleh hilang handepon tu??

Qiela said...

bukan rezeki kot :( tak tahu hilang dkat mana.

maryaaaaaaa said...

wah... murah lah kipas tu.. sy pun cari2 xde jumpa yg jatuh rm1.. huhu.

Diyana said...

missplace kot...
sabar laa ye..nnti beli yg baru.. hehe

Boo said...

cowboy memang murah. saya pun beli situ...
anyway sorry, kesian awak hilang phone. sabar ye
mungkin bukan rezeki awak tu

Qiela said...

sabar la ni, mungkin suruh beli phone baru kot :) hhihi.

Qiela said...

ada, pergi la cowboy. kat sana ada banyak. ++ cuba pergi Nilai..lagi banyakkk...!!

Qiela said...

yelah, just anggap bukan rezeki je. mungkin rezeki lain. hhuhu.

Mawar Fadzil said...

qiela, VIP tu ur close friends and family ke?

Qiela said...

ha'ah, family ngan close friends je. VIP la sgt kan. hahaha.

Honey Soft Ice Cream said...

salam cik qiela, kami dari honey soft ice cream. ari tu cik qiela ada tinggalkan komen.

Tempahan Untuk 1000 Tetamu:
a) Percuma coklat fountain ( tidak termasuk coklat dan buah-buahan untuk di salut.
sila lihat sewa coklat fountain)
b) Percuma Desert untuk pngantin ketika makan beradab.
c) Tiada caj sewa
d) Caj Penghantaran:-

Kuantan-RM 50

oleh kerana cik qiela blogger mcm kami. kami x ambil caj penghantaran. kira diskaun rm 50. untuk maklumat lanjut cik qiela telefon pn rohani 012 9878810. terima kasih kerana berminat dengan kami.

anakpakshaikh said...

follow your blog. saya pun ada servey gift kat cowbow jg. beli n diy sendiri gift.

Qiela said...

dekat sana harga boleh tahan. dan senang cari. ++ tak panas.

Munnafendy said...

cowboy tu mmg pekan koboi ke? hihi..jauh pulak kuantan

Qiela said...

x, cowboy tu...cm supermarket :) hhihi. nama kedai. based dekat Kuantan.

miszatie said...

cowboy memang banyak..nnt atie pun bli benda2 doorgift kat situ..box2 comel loteyy..hik3//hopefully cntik2 nnt..:)