Follow Qiela :)

Design Mineral Water

Pernah terjumpa, ternampak atau pun pernah dapat mineral water yang sudah dipersonalized? wah,,,everytime kalau saya pergi kenduri kahwin orang.....selalu terkecil hati kalau tengok bride tu buat design sendiri mineral water :)

kecil hati, sebab comel sangat!!

since dekat Kuantan tak banyak choice, tempat untuk design and kos printing agak kos, 
so...terpaksalah matikan harapan nak personalized mineral bottles macam ni.
cccccutee!!







Tapi tak lama, sampai lah saya jumpa kawan yang boleh personalized mineral water, Tapi bukan bottles...tapi cup je....kecil molek je saiznye....

tapi tetap cute cuteee!! 

so first step to do, kena lah design..... saya pilih warna merah untuk mineral cup. masa mula-mula design, hantar dekat M...tanya pendapat....terus M cakap.......


kata tema kita warna Royal Blue
ni kenapa warna Merah...?

takkan semua nak warna biru :((
: ngajuk! :

so lepas discuss dengan kawan semua, those mineral cups cost me only 
" RM14.00 per karton "
satu karton ada 23pcs mineral cups..
price semua termasuk design label, tagging semua lahh

murah tak?? 

so nak tengok hasilnya?


ni lah actual sizenya, tak la besar macam mineral bottles tu!
comael-comel je....


the results,


to those yang nak buat oder untuk isi dalam goodies bag ke?
untuk letak dekat buffet table ke? 
nak letak dalam VIP gift  ke?

kindly boleh email dekat saya,
syakilla.purple@gmail.com

dia tak ada email! :(
sedih bagi siapa yang malas macam sy! hahaha. 

9 comments:

maryaaaaaaa said...

eh cantiknya... ada plan gak nk bg mineral cup ni.
design buat sendiri ke cmne ye? nnt sy emel ye.. :)

Qiela said...

DESIGN BUAT SENDIRI JE :) BOLEH JE KALAU NK TOLONG DESIGN KAN ;)

puan.mila said...

cantik..sayang pulak nak guna..hehe

SarahSyafiq said...

qiela.minat sgt yg mcm nie.mencari jugak kat mana yang boleh buat nie.qiela buat kat mana?

Qiela said...

buat dengan kawan,:) rm14 percaton. dia base dekat tganu. tp,,selalu je dtg ktn, lepak dgn dia.

IMaH said...

Cantik! design pun cantik.

FaRa AhMaD said...

Cantik...saya pun ingat nak buat utk candy buffet :)
http://8917fara.blogspot.com

dhiera said...

pergh..unik la. selalu nampak yg botol tu je~

Meiwan Yeong said...

nak tanya, terima lagi ker tempahan air meniral bottle?