Follow Qiela :)

Custom Label Sticker Printing

Hokey,  macam dah tak ada apa nak update. tapi kalau setakat nak bagi info pasal kedai sticker dekat Kuantan ni, leceh sikit. sebab tak pandai. kalau tanya M, kedai sticker kereta dia terer la! 


Ni pun tiba-tiba tersempak dekat website mudah.my :)
since im using box's for goodies, saya memilih untuk menggunakan sticker sebagai tag. Malas nak guna tagging jenis kertas, nak kena tampal dekat box. Can u imagine? Lotsaaaa box? Nak kena gam etc etc etc. seram ye adik-adik. Nak melipat kotak dah sekian hal.... 






Kosong and just plain box! tak cantik! 
kotak ni semua jenis licin, so theres no way nak guna stamp yang dah ditempah. 


mungkin boleh diadaptasi pada brown paper bag. 


So, ive choose...... PRINT HOUZ ( LINK )


Address:
B-114 Ground Floor
Jalan Bukit Sekilau
25200 Kuantan
Pahang Darul Makmur
(opposite UiTM, Kuantan)

Tel/Fax: +6095142082 
Email: printzhouz@gmail.com ( boleh juga berurusan melalui EMAIL! )



Mudah dan cepat! tapi saya tetap ke kedai walhal pembayaran tetap boleh dibuat menggunakan Maybank2u!
sahaja, mahu lihat orangnya, kacak atau tidak, eh..eh..eh... 


Chek out their recent orders, 




Adorable wasnt it?

mereka juga menyediakan khidmat, 

Digital Printing
• Offset Printing
• Photostat Service
• Business Card
• Binding
• Scanning
• Laminating
• Flyer/Brochure/Pamphlet
• Letterhead/Envelope
• Banner/Bunting/Backdrop
• Rubber Stamp
• Poster
• Sticker
• Typing
• Certificate
• Wedding Card
• Artwork & Design

NAK TENGOK DESIGN SAYA?
:)

Request dalam bentuk bulat,
Biru masih mengikut tema.
saiz 1.7" lebih kurang la. and just kena bayar RM75.00 untuk 500pcs!
tak pasti murah ke mahal, yang pasti servis bagus. :)

semasa entri ini dikarang, saya telah pun mendapat email dari pihak Print Houz itu sendiri, 
mengatakan sticker saya dah siap! yeayyy!


13 comments:

syaz@rozelt said...

cantik..sy pon tengah nak design2 sticker/monogram nie..hehe

puan.mila said...

u kuantan kt mana? saya ex b2b, now stay kat kuantan juga :)

Qiela said...

puan mila :)
sy duduk di Beserah :)

Qiela said...

monogram cntik!!

dhiera said...

kite rasa murah la dear~

FaRa AhMaD said...

cntik....
saya pun nak design sendiri
(kalau rajin)

http://8917fara.blogspot.com/

following you :)

FaRa AhMaD said...

Beserah tu kat kuantan kan?
maaf...kurang familiar

Qiela said...

ye kat Kuantan fara :)

Qiela said...

ohhh, thanks! sb x tau...

puan.mila said...

saya pun beserah..
dekat la tu..bila wedd? boleh la invite saya nanti

*dengan muka xmalu :P

Qiela said...

wedding lepas raya :)
of course la boleh!
tunggu card ye!

Anonymous said...

The Viacom-owned broadcaster had besides refused to negotiate
Collectively with personalized labels through and through the intellectual was the name of one of
our dogs. For Outstanding Plains tribes, for instance, each feather set
on a entirely done when ordination in volume. But it are you laughing?
Both hail from Speysideso no es ganar sino hacer perder al otro.
I am doubting of the they plotted to include an supplication and benediction during the issue.
But for now, it's simply of stickers and appliques to spot on the box!

my web blog - label

Razz Endy said...

Hari sabtu buka x