Follow Qiela :)

Ada sesiapa yang tau tips berdiet? dengan cara yang paling hebat read : senang.

Maybe dah kena dan sepatutnya start since saya tersedar bahawasanya jeans makin ketat dan sendat. M already notice about that!

kantoi, skodeng. shy*

then he asked me to wore long skirt insted of jeans. Dia kata lepasni dah tak boleh pakai jeans, kalau nk jugak pakai seluar..u need to wore slacks only! yg stock loose - loose tu.  oh my oh my..dah nampak kegilaan kuasanya disitu. Ok dah tak boleh patah balik sebab less then 4 month lagi dah. tak boleh nak cancel pilih Farid Kamil dah,  eh..ke boleh?

Giordano please help me.

Already google some fashion yang rasa kinda cool jugak. eh, tiba-tiba tak sabar. nak jadi muslimah sejati. macam pakai baju kurung je pergi date kan. eh muslimah tak boleh date. haram. ok. pas kawen kita mula date balik ye b ;)






awsome. tapi taknak lah over sangat. 
less is more.

now i kno, kenapa M nak saya pakai long skirts, sebab tak nampak drumstick kot? 
eh besar sangat ke?


beautifull! 
fashion i mean. 
;)

so, in the mean time cuba la berdiet, kalau agak-agak tak boleh reduce any weight..terpaksalah clear wordrobe dan berhijrah ke Long Skirt macam ni. 
cantik ke? boleh la....

okey b, nak duit. u ask for it. 



4 comments:

Cik Jan said...

try herbalife. :) saya sekarang consume benda nie. alhamdulillah. ade penurunan. :)

Qiela said...

glad to hear that :)

dalila said...

u pki baju2 from poplook..byk lawa2..and for diet..juz have to discipline ur self kurg kan nasi sket2 ...and dun consume lotsa oily food

Qiela said...

thankyou dalila. sy cuba nasihat ini, ada nasihat lain lagi?