Follow Qiela :)

3 bulan selepas bertunang


I miss those moments. like seriously.... every single minutes were meant to be. 

Perasaan, mestilah seronok! kalau boleh nak menagis.....dah lama menitis air mata ni..yelah, after what did happend to us... semuanya lebih mematangkan dan cara lebih baik untuk mendalami diri masing-masing.

yelah, apa yang jadi sebenarnya lebih mematangkan. lepas kawen, otherhalf dah pandai...

"......eh, abang awak tu garang. tak mahu la....
ayah awak nanti mesti tak suka macam ni......"
mak awak mesti marah kalau macam ni...."
adik awak kan gila.....hahaha.

sama jugak macam saya, jika ditempat dia....lepas kawen...mesti dah tau..family dia macam mana. 

Mak dia tak suka apa .. .
Ayah dia suka apa and.. ..
Adik beradik dia sangat sangat okey. ....

Cant wait to be with M family. Im the one lucky girl on earth maybe. 
Dikurniakan family yang sangat menghormati satu sama lain.
Alhamdulillah, Alhamdulillah... Allhamdulillah, 
mudah-mudahan ini semua memberi hikmah yang berpanjangan. 


dan kepada pembenci kami, sila bersedih...kerana sentiasa menjadi loser.



3 bulan lagi akan kedenganran lafaz terindah, mashaAllah.... indahnya, tak sabarnya...
smiling :) 

10 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

truskn trsyum kak.. buat bodo je mulut org..:)

Qiela said...

senyum la ni, inshaAllah..

Zila Zainal said...

Congrats :)

are_lin@yu said...

nice dear sangat cantik ;-)

Qiela said...

maceh.

Qiela said...

biasa2 je. tkasih :)

Boo said...

lawa, menyala uolsss

Anonymous said...

I actually wanted to write a simple

message to be able to

[url=http://www.cheaptomsshoescity.com]cheap toms online[/url] express gratitude to you for some of the wonderful steps you are

posting on this site.[url=http://www.cheaptomsshoescity.com]cheap toms[/url] , My time intensive

internet research has now been rewarded with

brilliant concept to talk about with

my colleagues. I would point out that

we website visitors actually

are truly blessed to

dwell in a good site with so many cheap toms online wonderful Cheap Toms Shoes people with great techniques. I feel truly privileged to have discovered your entire weblog and look forward to many more brilliant times reading here.

Thanks again for a lot of things.

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.