Follow Qiela :)

Where I Meet My Otherhalf :)


My oh my, everytime ive loked up this photo...
terus lagu memori daun pisang berkumandang. 

Yes, ni Poliklinik Beserah, Kuantan...

Ive been here, like a thousands time almost!!
haip haipp..bukan sakit teruk k, cuma kat situ ada klinik gigi and trust me,,,u akan tunggu ur turn,  like ur gonna spend ur whole life there!
pppppfhhh!!!
ok, abaikan yang bab-bab yang menggangu emosi tu....

its time to share, 
Where I Meet My Otherhalf :)

Kat dalam tu la, sambil muncung-muncung mulut.....
huhuhuiiihui....

well, bila teringat balik semuanyaaa......baru lah terdetik di hati..memang betul....

" kali pertama kita tengok muka dia, kita akan rasa...ok, dia lah orangnya............"
memang betul, jodoh tu rahsia Allah, kita tak tahu siapa pun, 
tapi percayalah, at the first time we meet,
Betterhalf don kno my name, same goes to me.....
tapi, dapat rasa something diffrent...

and Alhamdulillah,
rasa syukur sangat....sebab betterhalf sangat sangat cool asked me my phone number, 

sampai hariini, still duk kenang balik...
".......kalaulah saya tak mintak nombor phone awak, mesti kita tak kenal kan....'

when i asked him, why me?
 kenapa mintak nombor telefon i sedangkan theres million girls in there, hospital kot -_-"
Nurse + Doctor pun bersepah.... 
but he told me, he loves what i wore that day,  baju kurung hijau :) 
aci pakai tak baju kurung tu on our first honeymoon sok sok? 
ooverrrrr kata??? -,-"


"..............We have been together for 2years 11month 2weeks 6days............. 
4months 3weeks and 5days until our wedding days :)................"

Alhamdulillah, what else can i said.




2 comments:

FARAH JAMRY said...

sweeetnyeeee...
but truthly right, bile kte dah jumpe mr right, mmg rasa semacam je kan.. =)

Nisa Dawi said...

Amboi Qila...siap wat desktop bg tu...=)