Follow Qiela :)

Hows Ur Weekends?

Tak banyak yang menarik, aku masih lagi budak muda yangbelum terfikir lagi pasal kawen, tapi bila kadang-kadang tersedar...
macam pagi tadi, tengok belog sendri, nampak tickers,
4months 3 weeks and 1 day left,
ohmai oh maiii...
need to do something, start doing something or, just move out the tickers, 
ngehh ngeh....

My weekends, starting from main masak-masak, 


sayur campur fresh from Cameron Highlands ;) 


tak ada, tak perfect..


ayam masak pedas campur kentang yang kurang masak, 
cis bedebah. 

i need to improve my skills, 
need to. Must TO.
dah nak kawen,taknak laki makan tanpa rela :(


ready to go,
thanks to siapa yang sudi oder, 
i love those combination, and saja-saja...tukar buttons jadi pearl..sebab ada banyak balance.
what say you?

kalau tanya aku,
i love it till bits, and rasa masa nikah nak pinjam la dengan sapa yang oder ni, jangan buang tau!
tau la murah :(
SOBS! 

last but not least ;)


Next week kita kursus kawen!!! 
14-15 April 2012
:(
tak best sebab sorang sorang,
betterhalf dah ada sijil, and he told me countless...
kat sana nantiii jumpa la kawannnn.......mesti ada punya!

betulke? ;p

4 comments:

Mawar said...

haha if u rajin make friends la. selalunya orang yg gi kursus kawin dah ada friends/partners with them, and i dont know why they're not friendly enough to make new friends? ugh. the girls yg duduk next to me masa kursus tak nak borak dgn i pun :(

tapi i bet kuantan girls are much friendlier. hehe.. have fun!

Qiela said...

mawar, how i wish ur the one yg duk sebelah i!!!!

sobs:(

Mawar said...

alaaa wish i was too!! :( takpe i will virtually be there for you i promise *hugs*

Qiela said...

*hugs* :)