Follow Qiela :)

Goodies Untuk Kanak-Kanak

Last week, i bought those paper bag dekat Pasar Besar , Kuantan,
cost me RM3.50 per packet...dalam 100keping,
packaging macam ni...



tapi seperti yang pernah cerita, ayah kita tak suka pun idea ni...
so, malas nak lawan, dengar je...
tapi rugi la kalau nak buang, so i decide to used it for the kids ;)
100pcs cukup la kan ;p

ni idea yang tak berapa mengancam, 
tengah oder stamp,
tak sabar nak tengok those results..

mungkin dekat dalam isi jajan, and lotsa chocolates je kot! 
dekat Kuantan ni kinda banyak jugak kedai jual borong makanan ringan. 
so, tak susah kot. 
soo.....100kids terawal je boleh dapat! hahahaha...

oohh, love this!!

Ada juga terasa nak tambah about 100 lagi, tapi hold on dulu,
sebab rasa tak perlu rushing kot for this part. budak-budak jeee kot! :)
sebab ive got like a millionssss box untuk dilipat, 
kalau ade kawan offer nak tolong ni, memang saya AKAN hantar semuanya sekali kat rumah dia!
hahahaha... 












susah-susah, bungkus elok-elok, isi sandwich je..anak-anak sila bawak pi sekolah.... 
aci?

and last, siapa nak honeymoon dekat London!!
wah, bestnye sejuk!!
boleh terai masuk contest ni, LINK
GooD Luck! selamat bersejuk2 :)

8 comments:

ni@ @in said...

dear..kotak tu u beli kat mane ye?size brape?price?

miszatie said...

nice!!..:)

Qiela said...

kotak tu, RM23.00 untuk 100pcs,lipat sendiri :) size quit besar jugak la, muat untuk mineral cup, and something else. dia memanjang. Ada jugak segi empat tepat, tapi kecik sgt, x minat sgt.

hehhe. kedai dekat kuantan.

Qiela said...

nice kan :)

Mawar Fadzil said...

SUPER RING IS THE BEST!!! hehehe.

Inshallah my honeymoon kat london.. flight tickets dah dapat murah Alhamdulillah, tapi sgt2 risau abt accomodation skarang sbb mahal gila! :( tune hotel la nampaknya. haha

Qiela said...

its okey, theres tune hotel kan!! seronoknye dpt honeymoon dekat sana. wah wah.....

Ummi Balqis Ismail said...

salam n hi...
mcm besa je box tu...hehe...
pastu nak tanya paper bag yg rm 3.50 tu mcm gamba yang 2nd last tu ker bile bukak?

Qiela said...

ye, macam tulah dear...
ade jugak square box yg betul2 petak, tapi x muat untuk isi mineral cup. :) so ive choose this box, x la besar mana pun, sedang-sedang je.

comel kot! :)