Follow Qiela :)

Teaser : Bantal Hantaran

After this post, i would like to present my current DiY project, those fabric flower are made up special for my bantal hantaran :) I just love it, mula-mula nak letak kerawang-kerawang, but...deep down inside....nak jugak letak bunga! taknak lah macam classic style, biar ada soft-soft flower. ( betul ke ape aku cakap ni )

hahahaha.






6 were down, 1 more to go.

Okey, currently tengah sibuk... nak berkursus dekat Rompin sampai Jumaat, orang cakap dekat resort aku nak pi ni, ada hantu....
oh my, oh my...

mana buku yassin aku ni!

Betterhalf pun berkursus, tapi dekat Suria Cherating....jauhnye terpisah!
tapi takpa lah...absence makes the heart grow fonder.......

take care sayang ;p 
Jumpa Sabtu nanti! 

8 comments:

Asfiza said...

cantiklah bunga kain tu..

are_lin@yu said...

wahhh beznya orang dah nak kahwin..hehe..sweet2..

Qiela said...

maceh, maceh :)

dhiera said...

wee... lepas ni boleh cross list. hehe

love of nanamir said...

seriously nmpk exclusive! well done dear!

fainie_riz said...

teringt zaman DIY dulu..hihihi

Aniss Hayy said...

rajinnya awk DIY..=)

Nisa Shafie said...

Qiela, agak2, Qiela nak tak sewakan bantal hantaran tu pada Nisa? just asking,, if x its really okay.. =) if can email me ye hehe shf_nisa@yahoo.com