Follow Qiela :)

Doakan kami selamat semuanya!

Update gambar ni sebagai status facebook, begitu ramai yang komen sampai tak terlayan,
akhirnya.....
remove post :p
bukan apa, sebab jemputan untuk majlis ini tak ramai, semua pakat-pakat mahu dijemput..
*pengsan*
hanya terbuka untuk saudara terdekat ye syg's.
*hugs*

Dah selesai untuk ke fasa seterusnya, baru siap isi borang untuk bercuti...mula ambik Rabu hingga Jumaat,,,,excited ke dik? selok sangat ke nak tunang? sampai ( tiga )3 hari cuti?

Oh tak, bukan beria..cuma aku ada masalah dari segi tenaga kerja...kudrat tak cukup, belum pun cuti..semalam dah berkira-kira..esok mahu mula dengan mengecat dan mencuci tandas. *buwekk*. Lepastu baru berkira-kira untuk menghantar karpet ke dobi dan persalinan M sekali untuk digosok :) * pemalas*

Ini untuk tag goodies.
mulanya mahu adakan cenderahati,
tapi M tak setuju, katanya membazir!!
*okey, merajuk*
Khamis sudah berkira-kira untuk ke rumah pakcik, pinjam tapak dulang...Doakan la aku tak terlambat, risau betul dulang disewa orang lain dah,  dan juga sudah berjanji dengan pakcik caterer untuk angkut semua tray tong nasik tong air bagai. what a day....

Jumaat adalah penghulu segala hari dan permulaan untuk segalanya... bermula daripada membeli barang basah...membeli bahan kering, touch up rumah, dan sepatutnya hari Jumaat tu, aku dah berada di fasa yang paling selesa...bukan hampir atau paling hampir....kanopi akan dipasang pada hari Jumaat, tak sabar nak tengok semua siap.

DiY??
mungkin ya.....
mungkin juga tidak!
tungguuuu!!

semalam bertandang ke rumah BFF sorang lagi, nak pinjam carpet bulus-bulus...nak beli tak mamphu......sekali member offer nak pinjam ke dak..dia pun tak guna..apa lagi...laju jelah angguk kepala! :) Jumpa si demok Zara iman, oh my..tak sabar nak ada baby, *blushing*

<3
Bila dah setel semua, baru lah rasa senang hati, tidur pun lena...mungkin? InsyaAllah..... bila bersama M, banyak kali sebut...".....tak sabar nak pakai handbag baru......tak sabar nak guna kain sembahyang baru.....tak sabar nak guna perfume baru ;p.................."


Oh ya, cerita pula perihal M, dia ni jenis tak punya perasaan! bila tanya M..Memang jawapan dia...Ikutlah...mana-mana je...jadi tak payah tanya pun tak mengapa :-p, tetapi....kalau tanya pasal kereta kesayangannya....InsyaAllah, jawapannya 100% tepat :)

sibuk beli sticker kereta,
cakap lah macam mana pun,
tetap nak jugak beli.
*pekak-kan telinga*
Lampu Ikea,
tak beli pun, ihsan kakak ipar.
:-*
Baju dah ada pada tangan, dah tempah veil dengan BFF and andd inner sekali.....mesti orang cakap, awainya ambik baju!! Jawapannya aku kena pi fitting baju tu awal memandangkan selera makan bertambah, ofkos la badan pun naik...dah memang ye pun, ketat dekat bontot...* kuangaja bontot ni* tapi malas nak alter, memang malas sangat..jadi nya...terpaksa lah pakai seluar girdle :) *ssyhhhhhh!*

sengaja kaburkan.
* teaser *
Okey lah, Esok dah cuti....mungkin tiada update dari aku..atau mungkin ada.....tak pasti....dan dengan ini, Mohon sesiapa baca entri ini......

"... Doakan Aku Semoga Selamat Semuanya!!..."

ok,bye!! ok,,
esok aku cuti, korang kena kerja, 
hahahaha!

5 comments:

Nisa Dawi said...

semoga semua nya dipermudahkan..=)
amin...

are_lin@yu said...

wahh beznya..selamat menjadi tunang orang...;-)

Asfiza said...

semoga dipermudahkan segala2nya..aamiin :D

Nisa Shafie said...

All the Best Qiela... =) selamat menjadi tunangan orang... yuhuuuu

adibahrisha said...

congrats dear. semoga dipermudahkan segalaanya