Follow Qiela :)

Bunga Kain




mms pada betterhalf,
"....tgok, kite wat tau... tak sia2 awk belikan kite kain.....

Habiskan hari minggu dengan menghadap kain, ukur, gunting, jahit, 
sampai muntah. sampai berpinor bijik mata.  
walaupun hasil bukannya terbaik, bukannya mampu bukak kedai -_-" TSK. tetapi bagi aku, 
macam dah heaven gila dapat siapkan sekuntum. 
read : Walaupun sekuntum!


banyak lagi, 
banyak kan?


dan kepada yang dah drop comment kat entri Saya perlukan pendapat.
Terima kasih, HAHAHAHA, walaupun....
bila dah choose no 1, mesti cakap no 2 pun okey jugak.
bila cakap no 2 cantik, mesti cakap no 1 pun cantik jugakk..
hhhe, ye..., sedangkan aku seorang B2B biasapun  tak mampu membuat keputusan yang tepat,
 inikan pula ber'orang-orang B2B/mantan.
Aku tengah bergelut dengan perasaan, semua pelamin pun macam cantik, 
jadi sekarang aku sedang bertarung dengan keadaan.
berperang dengan nafsu,
dan sedang deal dengan 'duit'..

kbye lovelies.

12 comments:

dearpikot said...

cantik lah..boleh tak ajar macam mana nak buat bunga macam ni?

Qiela said...

mestilah boleh :) tapi qiela belajar dari sini je :)

http://intanorazam.blogspot.com/2011/07/tutorial-fabric-flower-hb.html

kalau ade ape2 x tau, boleh tnye k...

syaz@rozelt said...

nie guna kain ape..nice..nak cuba buat jugak nnt..hehe

Qiela said...

syaz@rozelt : sebenarnye, qiela pun tak tau guna kain ape ni, for sure..1st time beli, kain ni just utk trial,tapi bila buat asik menjadi..so, terus beli kain ni... kat kedai, ni kain perca je :)

dearpikot said...

Thanks Qiela..saya nak try jugak la...tengok awak buat cantik sangat.. teruja nak cube..hehe :)

dhiera said...

kemain rajin lagi~ hahaha.
vote no 2 jugak! tetbe~

Qiela said...

dearpikot : mula2 tengok orang lain buat, teruja jugak.terus beli kain. x sabar nk tgok results :)

Qiela said...

dhiera : save budget :)

dearpikot said...

button tengah tu mana nak cari?

Qiela said...

kat Kuantan ni, cari je dekat kedai2 craft pun banyak.., kila beli kedai Zaman Moden, dekat Kuantan. ONLINE pun banyak! :)

dearpikot said...

thanks Qiela..nanti nak cari jugak..hehe

Qiela said...

cari la, x rugi buat sndri. puas hati.