Follow Qiela :)

Buat Sendiri # Buku Tetamu


Design depan sangat-sangat on the spot. sampai je kedai, akak tu ramah sangat, tanya itu ini...kemudian dah nak balik sangat, dia tanya. 

Kat depan taknak tulis apa-apa ke?

aku memang takdak plan nak tulis apa-apa sebab dalam kepala aku nak tampal sticker je, dah beli dah pun. aku pun macam blur-blur...nak tulis apaaaaa??

kakak tu pun bagi idea,

nama awak dengan dia ke......?

aku macam, wahhh...okey jugak. tapi....kang dia tulis macam mana, tulisan macam mana, design macam mana, sebab aku memang datang situ nak buat hardcover je. Dah siap aku tampal sticker.Memang blur sangat. At last...aku decide untuk tulis je nama aku ngan betterhalf,

aku cakap, 
akak design lah kak, pandai-pandai je...asalkan cantik. "


And......the results.


Template bingkai download dekat sini



Kos Perbelanjaan : 

A4 Paper ( keras sikit ) :  F.O.C
Printing : F.O.C
Kulit Keras + Design Kulit : RM 20.00
Sumber :  SINI
Tempat Tempahan : RY Printing Center, Kompleks Teruntum, Kuantan

7 comments:

dhiera said...

design hardcover dia memang cantik ok!

syakila_purple said...

boleh try, harga pun berpatutan :) sevis sgt friendly.

.:shura shushi:. said...

Murahlah awak..jangan jadi macam mmb i tempah MAHAL tapi tak sabar..better buat sendiri :)

syakila_purple said...

oh, mungkin nak cepat.

Epa Zarifa said...

hehehe, kul 5.30pg kite terfikir utk buat guest book macam awak! macam mana ni... tersama idea... hehehe... tula..buat hard cover la senang, ala2 thesis ;)

syakila_purple said...

masa nak pergi buat tu pun, masuk kedai akak tu terus tanya...student ke??? nk hard cover thesis ke?

i was like -_-"

OBAT MATA MINUS said...

website yg bagus, sukses terus dan maju terus...
silahkan kunjungi balik blog ane : http://obatmataminus.my.id/