Follow Qiela :)

There are so many ways to express ur self.



There are so many ways to express myself.




Thankyou betterhalf,
 being such a wonderfull boyfriend.
such a great bestfriend,
helpfull person.
understanding.
i love u yayang :(
miss you.

p/s : asal hari jumaat, belog ni memang terlebih emosi sikit. 
Hari jumaat je...takdak emosi lansung. 
hahahaha ( gelak paksa ) 

Terfikir jugak, macam mana lah lepas-lepas-lepas ni aku nak teruskan Long Distance Relation ni. mean, lepas kawen-kawen nanti. omaaaiii...Tak dapat bayangkan......like seriously..

Semalam, before betterhalf drive me home...aku macam dah start rasa berat hati je, dah mula rasa macam kena dump...sedih nyaaa!!buat muka selebet je....macam budak-budak tak dapat toys dekat mall.Sampai betterhalf tanya aku....

' pasai apa buat muka macam tu.......???'

Aku tak habis-habis tanya betterhalf,
 nak balik dah ke? nak balik dah ke? pukul berapa nak balik?

Bila dah nak balik, i look at him...and look at my watch every single time.
haih, cepatnya masa. at the same...im counting the time...
seminit....59 saat...58 saat.....57 saat....
cepatnyaaaaa!!!! 
he always told me countless, supaya pandai jaga diri.....bagitahu mana nak pergi, and pesan banyakk kali apa yang aku tak boleh buat :)

tak sabar tunggu jummat.
tak sabar nak first date untuk minggu ni.
tak sabar nak cerita macam-macam. 
tak sabar nak rasa eksaited everytime he call me and suruh siap-siap.
tak sabar nak dapat message, told me he was on his wayyy..

Ok, sorri. aku memang emo bila Isnin. nak tengok aku happy...Tunggu Jumaat. 
Memang banyak sangat cara nak express perasaan, termasuklah ber-belog. KAN!
kihkihkihh..

k,bye!

No comments: