Follow Qiela :)

Selamat Pagi, Selamat Bekerja dan Selamat Semuanya.

Cuti 3 hari, serupa macam tak bercuti. Kesian Betterhalf lah, drive to Jerantut, to fetch me up, then to KL, shopping...jalan sana-jalan sini, and drive back to Kuantan pukul 1 pagi, then harini nak Balik Temerloh semula, its been a miles away! kesiannya.... sangat penat, exhausted dan kritikal.

nak cutiiiii:((

Cheklist Hantaran Tunang :-

For Him ( 5 )

1. Kain Nikah - DONE
2. Perfume - DONE
3. Kasut - DONE
4. Kek -
5. Coklat -
Ads :  Sirih Junjung

For Her ( 3 )

1. Cincin - DONE
2. Kain Sembahyang + Handbag - DONE
3. Kek -
Ads : Sirih Junjung -

1. Hantaran hunting almost done, yang tinggal..benda-benda kena setel on the run je nanti. Sirih junjung, will ask my makcik setel. for both :) tak sabar nak tengok her outcomes. Mesti ramai cakap, tambah Sirih Junjung, dah jadi 6 + 4 lah, kan, tapi aku malas nak fikir banyak sangat pasal ni. ada pendapat?

2. About My Outfits, samalam dah call butik and ask either my baju dah ada ke belum. and glad that akak tu say Yes. masa nak tunggu dia cakap yes tu, jantung dup dap dup dappp....hahhaa. && Betterhalf Outfits, consider its done lah..sebab pening kepala nak fikir....dia nak pakai kemeja je....but me force him to wear Baju Melayu. theheee...so malas nak fikir banyak....peningggg, aiyoyoyyo...

3. Catering, Pok Yob my Big Bro's besfriend berbesar hati untuk membantu, what else can i said...Like killing two birds with one stone :) Alhamdulillah. dah la memang ada masalah dengan tenaga buruh, bila ada orang willing nak membantu....phewwww~

4. Make Up still tak tau nak ambik siapa.....sebab pening nak fikir, aaaar, NAK CANTIK OKEK! ada suggestion, im currently at Kuantan  (tiba-tiba -_-" )

5. Still pening, fikir pasal Bilik Tidur, tak tau nak start dari mana. Ada siapa-siapa tahu Kuantan ni kedai perabot mana murah. Ingat nak beli set bilik tidur. Adoi....money money and money again :)


Bought something at IKEA

4 Pcs Mirror ( meet my BaBy )
i dont kno, why i bought this -_-"

Its Chrismast feast!! Give me moreee!! heee..

And yes, ive try IKEA's Meatbals already..dan Roasted Chiken, sampai farah cakap, kuatnya korang makann ayam! '  hahahaa....  Big Thanks to my BestFriendsForever, she helps me ALOT! tak terbalas semuanya....mula dari cari baju Nikah, Sampin Betterhalf,  Suggest Betterhalf punya perfume brand, pilihkan Handbag aku, Kain Sembahyang, SEMUA GAMBAR TAK BOLEH SNAP SEBAB BETTERHALF SOROK SEMUA HANTARAN DEKAT RUMAH DIA, DIA TAKUT AKU PAKAI....kuanghasam.

okey. im DONE,
currently exhausted dan craving for cuti............
and yes, i hate my Boss.

7 comments:

sarahhernyzar said...

kalau dh 6-4 tambah je cookies ke choc ke utk jadi 7-5. simple je kan ? time sara dulu semua kasi barangan manis. xde pn barang2 cuma cincin je la :p

p dot s: best kan meatball ? oke rendu suda ni.

syakila_purple said...

sara, thanks. walaupun sara comment just nice je..tapi, bila fikir2 balik...

" eh, betul jugak ekkkk..."

huhuhu!! greatt!!thanks sara, biasa lah, bila dah time-time macam ni, macam x dapat nk fikir dah. haha..BLANK!

UyaRayza said...

seronoknye shoppinggg..nkkkkk

*wink* said...

waa..xpe kak..btunang simple2 da...

syakila_purple said...

less is more, kan :) thanks!

Shakina Farhan said...

hi dear..try kak ipah yg make up kina aritu..tp tu la..die freelance kadang2 free kadang2 busy..goodluck dear!

syakila_purple said...

Hai kina, thanks drop comment, rasa mcm nak ambik dia jugak, dah msg, tapi x reply...so, busy la kot :) hihii...