Follow Qiela :)

Romantika Kuantan



















Kepada orang Kuantan, mungkin semua dah tahu dekat mana Romantika.
Opposite Giant Kuantan. 
aku pergi menapak kat sana dalam pukul 8:00 malam, dengan betterhalf ofcourse. 
Waktu urusniaga rasanya pukul 9:00 pagi - 9:00 malam, kot?

well, taknak banyak cakap...
sebab staff yang duty haritu semua bangla/india, idontkno -_-"
semuanya tak layan aku and sibuk nak tengok aku punya _______  daripada entertain aku with their product...
** Bangla, what do u expect..?semua pun tahu kot.
nak tanya harga pun susah, walaupun semua dah siap tagging dengan harga...
i just wanna kno...the price is for real or not?
bukan apa....ada tu barang dekat atas, tagging dekat bawah, barang dekat bawah takdak pulak tagging.
cara tagging pulak, as u can see.. 
tak friendly kan....

tapi bukan semuanya tak good, 
aku ni memang jenis particular pasal layanan staff tau.
boleh jadi gaduh kalau layan aku lebih kurang,
sebab memang ur job dah untuk entertain pelanggan, 
uve been paid kan. bukan free-free.. 

barang semua bersih, harga tak mahal tak murah.
bijak memilih okey :)

Selamat Hari Jumaat.
byee..





3 comments:

sarahhernyzar said...

sabar sabar. sara pn kene gak ritu. dorg x layan. sara kutip mana yg sara nak then baru tny harga kat kaunter. mahal je sara tolak tepi. pastu ngomel ngomel ur staff x nk bantu i. pastu price tag tunggang langgang. sb tu jadi mcm ni. hahahahaha... oke jgn ikot cara i. :P

Madly Mad said...

sarahhernyzar : saraaaaaa!! sama2!!!! wuwuuu...ingat i sorang je kena.

Mimis said...

Sale ni sampai bile? Romantika kat area Shah alam ada buat sale jugak x?