Follow Qiela :)

Rezeki Kawen.

Someone did ask me, either aku berminat untuk jual fabric flower tu padanya, u kno who u are..as aku punya trial pack ( cehcehceh ) warna soft pink and shocking pink. Kebetulan it was her wedding theme. Aku tekejut beruk, bukan apa.....sebab tu just my trial flower....tau tak? aku bagitau....tu bunga try and error...dia pi gelak.

i dont kno either i used the right fabric,
jahit pun tunggang langgang...
satu malam dapat siap berapa kuntum je...
takdak semangat kenegaraan sangat poon,

aku cuma suka menjahit, tapi bukan bangsa jenis suka jahit baju.
weekdays, ive lotsa time....Night only..sebelim tidur sambil main-main sms ngan betterhalf.
I loveee to mix and match, aku suke combine colour-colour tuuu...
aku suka pergi Kamdar!! yeayyyyyy!!
hahahaha....

Then, i told her....i need time, to think about it. Like it used to be. Aku ada suruh dia pi tengok belog ni, semua pun tau, Intan lagi sifu pasal Fabric Flower... She already did, but....Intan been too busy with her work and need to settle too many oder, so Intan refuse to do so. ( i wont blame her, sebab aku pun ada oder....tapi tak dapekkkkk jugak sebab tarikh tu dah ada orang booking, theeheeee ) tapi positif la....aku jadi terer jahit bunga alah ni. hahaa...walaupun amatur.

I'll never take this chances for granted, just need lotsa time to think about it.
Restu yang tersayang sudah semestinya dipohon, cos deep inside did told me..i wont be able to spend my time to him, like we both usually did...



Hasil semalam, kali ni buat warna hijau, combine shocking green dengan soft green...aku buat ni sebab nak bagi present dekat sepupu aku kat Perak.Hope she will loved it like i do, aku tak dapat attend her weeding on that date, sebab bukan clash date dengan aku, cuma beza seminggu. aku tau aku tak boleh pegi....tapi aku tak berani cakap. sedara sendiri kot. hahhaa.

okey, not funny. siapkan kerja....and keep smile.
Bye!


3 comments:

anaztasias nora aira said...

all the besh dear !!!

Hunny Kitty said...

go go go!

dhiera said...

selamat menyiapkan fabrik flower ni dear~ rezeki tu ada orang nak tempah!