Follow Qiela :)

It Fridays!!




Hopefully, 
This weekends make us belive that we're exactly where were supposed to be..

Currently : will be held to Jerantut, Attending Alyn's Akad Caremony...with betterhalf of course, yes yes yes!!
L.D.R always make me sick!

and and carefull to lady driver...eh, bukan ladys je, semua okey! kawan-kawan aku, semua duk tengah selok eksiden dekat highway sekarang ni, terbaru My-v baru ambik seat belum tanggal plastik lagi and and its a womennn!!, eksiden dekat Karak Highway,... bukan eksiden dengan orang lain, tapi sendrian berhad je, setelah diteliti...call men a.k.a orang tow truck telah menumpahkan minyak dengan sengaja, noted SENGAJA dan membuatkan siapa-siapa yang drive laju,,tayar akan hilang fokus, spinning and BAMM!! tak tegolek, bepusing...tak bepusing, jatuh gaung. no no no...scary kan. tsk. so..carefull k...hujan-hujan ni jangan driftting dekat highway.....biar lambat asalkan selamat, walaupun sebenarnya lambat memag lambat sampai la jawabnye. ok ok, bye!!



Khidmat pesanan masyarakat is brought to you by Madly In Lovee. 

12 comments:

Ummi Balqis Ismail said...

huhu...mmg betol sangat...me pon baru eksiden mase raye hari tu dekat highway gambang-maran...langgo divider..smpai skrg pon kete x siap2 lg...wuhuhu...

Ummi Balqis Ismail said...

salam kenal...
feel free to visit mine..=)

http://kalaudahjodoh.blogspot.com

Asfiza said...

cantiknya Hb tu...:D

syakila_purple said...

Ummi Balqis Ismail : kann, sekarang asik eksiden, then ramai yg kena masa hujan, jalan licin :(

syakila_purple said...

Asfiza : Thanks, HB try and error je :)

Ummi Balqis Ismail said...

a'ah...mase ummi eksiden tu pon hujan...tp encik tunang kate die nampak minyak...

syakila_purple said...

mmg pun, skrg mmg diorg wat stail mcm tu tau :) so carefull. darah maniss?? ok. MORE CAREFULL!!

Ummi Balqis Ismail said...

haha...manis ker??tapi mmg eksiden tu betol2 jadi 3 hari selepas bertunang...huhu, dugaan betol la..

syakila_purple said...

seramnyaaa dgr! hahahaa. thanks god. u takdak ape kannn...Alhamdulillah.

Ummi Balqis Ismail said...

tu la syukur sangat...kalau tgk kecederaan kat kereta mmg semua org ingt kitorang dh cedera parah..tp alhamdulillah xde sorg pon yg cedera...kalo nak tgk gamba kita eksiden, bole bace entry ni http://kalaudahjodoh.blogspot.com/2011/11/dugaan-selepas-bertunang-atau-darah.html

syakila_purple said...

DAH BACA!!!!! kereta tu, ohmaiiii...........seriously.HATI-HATI lepasni!

Ummi Balqis Ismail said...

insyaallah..thanx!