Follow Qiela :)

Assalamualaikum, 2012 dan Hello Bridal Fair!


semenjak jatuh cinta dengan fabric flower,
rasa macam sakai bila masuk kedai Butang dekat Kuantan ni.



Dapat rasa, tahun depan tahun paling sibuk, paling emosi mungkin, PALING BANYAK KELUAR DUIT, yea..tu pasti kan, paling happy kot :) dapat jadi tunangan orang, dapat jadi isteri orang, menantu orang...dapat jadi kakak ipar orang, last2 beruang. hheee..

ok ok, rasa sayu nak tinggal 2011 sebenarnya. nak review satu-satu pun macam buang masa..sebab nak kena ingat balik apa yang jadi. seriusly, buang masa.

siapa setuju, setahun tu sebenarnya SEKEJAP sangat, sebab rasa macam semalam baru bulan 1, sebab fikir..lambat nya lah lagi nak kawin, last2...tulat tubing dah nak masuk tahun baru!!! sekarang dah gelepor okekkk!! cari itu ini.....pheww. mula lah rasa macam nak lambat sikit lah lansung nye. hheee...ok tak kelakar.hhee..

okey, nak celebrate mana ni???? malam ni betterhalf balik, rindunya. ok meluat. bye.


Sila akhirkan Tahun anda dan mulakan tahun baru dengan ini :)


____________________________________________________________________


DAN KEPADA B2B Kuantan :

Haiiii orang-orang kampunggg, cheq nak kasitau nii....



ye, sila abadikan diri anda dengan pilihan yang tepat. 
maksud saya, 
sangat sangat tepat:)
bye 2011!!


8 comments:

Asfiza said...

betol tu madly...dulu rasa mcm lambatnya...tp bila pejam celik pejam celik.tiba-tiba...

alamak.!!
dah hbs tahun...bnda bnyk tak buat lagi ni...

hehehe...

NaZim-Zie said...

alaaaaaaaaa...nape wat masa saya takde di kuantan!!sadiss..sadisss....

syakila_purple said...

kat KL pun ada!!

skieyn said...

baru tau ade bridal fair kat kuantan.. xsabar nak pergi..

klipkertas said...

salam.
hai!
follow awak!
b2b from pahang juga.;)

http://aizaieza.blogspot.com/

syakila_purple said...

SEE U THEREEE!!! :)

sarahhernyzar said...

babe jom ngedate g bridal fair kat zenith tu. hehe. eh eh kamu pn layout baru. polka dot fever. yeay !

sarahhernyzar said...

babe jom la ngedate. haha. eh jom join contest musa tu. dia org temerloh weh. :p