Follow Qiela :)

Scrapaperclip Giveaway

3 hari pergi Bukit Tinggi, pagi-pagi ni terus kena kerja :( online terus masuk giveaway konon pemikiran cetek, hidup dalam kepenatan ni sentiasa diredhai...tsk.. 
entah apa-apa, dah la first time ever masuk giveaway ke ape ke....memang for d' 1st timeeee!
skrg pukul 8.15am / 17.11.2011.
ada hati lagi nak masuk giveaway yang dianjurkan oleh @Scrapaperclip 


GIVEAWAY !!!!
Closing this Thursday 12pm Noon (-____-")
A Free A5 size wedding guestbook for 2012 wedding !!!!!!
worth RM180 

Winners will be chosen via random.org. on Friday Morning !!!
** CEPATTTT, HARINI DAH KHAMISSS!! 

All you need to do is :
1. Be a follower. 
2. Spread this news in your blog post title Scrapaperclip Giveaway. Simple one will do..No need to write so much. Quick and simple to link your post to mine so that others can participate too.
3. Leave comment here with your link of the post and email address easier for me to notify the winner later.
4. DONE !
5. Only Comments under this particular post will be accepted to join. Other post will be disqualified.

Nak tengok hasil handmade @Scrapaperclip??
Nak tengok?nak tengok...??
confirm keluar air hidung...
** saya ni bajet ciput sangat-sangat, kalau tak dapat menang...saya cuma guna buku A4 paper buat buku scrap macam masa buat folio dulu-dulu masa sekolah tu. dah niat dah. tsk.

okey, lets picture talk :)







*berdarah hidung.
emo jap.
kbye.



5 comments:

.:shura shushi:. said...

Good Luck..! =)

farahD said...

dear thanks participate oke n gud Luck !

dhiera said...

good luck dear~

salam perkenalan!

syakilla.purple said...

tQ2!!

Renee Meow said...

all d best dear! :D