Follow Qiela :)

Pilihan untuk Pre-Wedd's




source : LINK

Back to school theme!!
cantiknya, rasa coolnya.....and baru relise yang aku tak pernah tengok betterhalf pakai baju sekolah...and betterhalf pun rasanya tak pernah tengok pun kot aku pakai, kecuali pompuan lain la kannn... Theme ni sesuai kot, kalau orang yang cinta dari zaman sekolah, hahaha. cinta sekolah dulu aku entah kemana-mana tala dah, dah kawen kot ;p siapa tahu..



 source : LINK
Theme orang-orang kampung ;)
kat sawah padi . pakai baju makcik-makcik . letak kain batik kat kepala .  pakai baju pakcik-pakcik . main gitar buruk . kat sungai/tali air . kat semak-samun . aaaa, cantik!
very  thee CANTIKKKKK!


source : LINK
Theme ala-ala kampung, tapi lebih kepada nelayan-nelayan sikit. hahaha.
tak rasa gojesss and sungguh terpaku ke buat macam ni??  cantikk weeeyyy...
rasa macam nak buat, sebab kalau nak ikut kat pantai timur ni...

nanti aku akan list kan tempat-tempat sesuai untuk pre-wedding photoshoot dekat Kuantan ni k ;)
stay tuned!


1 comment:

e za said...

Pantai timur? Ni pic sy dkt selatan msia ok