Follow Qiela :)

Long Distance Relationship Pillow.


Tiba-tiba je rasa bercita-cita tinggi nak beli satu. Hmm, rindunya betterhalf. rindu nak cerita non stop sampai tersembur-sembur air liur, rindu nk kenyit-kenyit mata walaupun ada dekat depan, rindu nak tepuk-tepuk sebab geram sangat, nak pukul x sampai hati..syg, thee...rindu nak merajuk, rindu nak kena pujuk, rindu nak makan sama-sama.rindu nak share itu ini..

pendek cerita, rindu semua.

macam manalah keadaan aku one day, lepas main kawen-kawen and i need to get into untuk hidup secara Perhubungan Jarak Jauh, yang jumpa every week dan bukannya everyday macam orang lain?

-___-" ( bunyi cengkerik)
okey, tak dapat bayang. off topic. off..off....

** maafkan saya, entri yang mampu membuatkan muntah kaler ijo.

berbalik kepada tajuk dan gambar, Scottish designer Joanna Montgomery telah men'designed (mereka) bantal yang dikhaskan untuk couples2 yang ditakdirkan dari azali untuk hidup secara berjauhan.tsk :(  Setiap seorang perlu memakai sebentuk cincin khas yang ada sensor bila tidor. Bila seorang masuk tidur, bantal mereka secara automatiknya glowing dan yang bestnya....boleh dengar the other half punye heart beating!! Macam tidur dekat dada orang tuuu laaaa....(shy shy).


dan dannn telah diyakni oleh penciptanya sendiri .........the only thing i'd wonder is if it's safe -- all those wireless signals! still, it's so romantic :)........."


aih, rindunya....
Kumohon kerinduan ini sentiasa segar dalam kehidupanku dan juga kehidupannya buat selamanya. 

No comments: